Sponsorgids

Official sponsor

SponsorNautaDutilh
ContactpersoonJaco Belder / Jolize Lautenbach
AdresWeena 750
3014 DA Rotterdam
Telefoon010 - 224 00 00
Fax010 - 414 84 44
E-mailJaco.Belder@nautadutilh.com
Internetadreswww.nautadutilh.com

NautaDutilh
NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Brussel, Londen, Luxemburg, New York en Rotterdam. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn wij een van de grotere, onafhankelijke advocatenkantoren in Europa.

Niet volgen maar leiden
Challenge the obvious is onze filosofie, verankerd in het DNA van onze mensen. Onze drijfveer is het creëren van waarde voor onze cliënten. Daarin volgen we niet maar geven richting. We komen met winnende ideeën, scherpe antwoorden en efficiënte oplossingen. Onze juristen lossen niet alleen problemen op door bestaande benaderingen toe te passen, maar juist ook, waar nodig, door het verkennen van alternatieve routes en innovatieve oplossingen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
We staan door ons werk met beide benen in de maatschappij en willen onze bijdrage leveren aan het functioneren ervan. Vanuit onze eigen competenties, diversiteit en passend bij ons karakter.
Dat was al zo toen een van onze vroegere partners, Tobias Asser, in 1911 de Nobelprijs voor de Vrede won. Die betrokkenheid om bij te dragen aan het functioneren van de maatschappij is er nog steeds. Daarom zijn we bij een breed scala aan activiteiten betrokken en in het bijzonder als het gaat om kinderen en recht, maken we tijd vrij voor het verrichten van mensenrechtenonderzoek en dragen we bij aan nieuwe wet- en regelgeving.