Sponsorgids

Official sponsor

SponsorNL-Security
ContactpersoonCliff Neervoort
AdresBoerhaavelaan 11
2713 HA Zoetermeer
Telefoon088 - 02 02 800
Fax
E-mailcliff.neervoort@nl-security.nl
Internetadreshttp://www.nlsecurity.nl

NL Security (100% dochter van Envido BV) biedt u een totaal concept op het gebied van Safety & Security. In samenspraak met de opdrachtgever kunnen wij oplossingen op maat realiseren. NL Security houdt zich o.a. bezig met objectbeveiliging, winkelsurveillance, transportbeveiliging, mobiele surveillance, evenementenbeveiliging, verkeersregelaars, brandveiligheid, blusmiddelen, onderhoud, toegangscontrole, camerasystemen en anti-inbraaksystemen.

Tevens kunt u bij ons terecht voor veiligheidsadviezen, veiligheidsplannen, risicoanalyses en het begeleiden en aanvragen van bijvoorbeeld evenementen vergunningen. NL Security heeft voor elke beveiligingsopdracht een op maat gemaakte oplossing! Speerpunten hierin zijn kwaliteit, creativiteit, innovativiteit en hoogwaardige kennis. Onze kwaliteit van dienstverlening worden gewaarborgd door de volgende keurmerken, o.a.; NEN4400, ISO 9001, ISO 14001, VEB certificering, Keurmerk beveiliging, Keurmerk evenementenbeveiliging.

NL Security is bijzonder secuur op het gebied van het screenen van haar medewerkers. Onze beveiligers worden standaard gescreend door de politie en hebben een verklaring van goed gedrag. Daarnaast worden onze medewerkers voor bijzondere locaties met een hoog risico gescreend door de AIVD en de MIVD.

Bekijk hier een promotievideo van NL Security.