Sponsorgids

Official sponsor

SponsorNsecure BV
ContactpersoonDe heer J. van Driel
AdresLübeck 1
2993 LK Barendrecht
Telefoon088 - 123 90 00
Fax0180 - 656 667
E-mailinfo@nsecure.nl
Internetadreshttp://www.nsecure.nl

Nsecure is een totaaldienstverlener op gebied van access control met de focus op software en IT, en expert in de security en safety branche. Door voortdurend in beweging te zijn werken we aan innovatieve, creatieve en onderscheidende oplossingen op gebied van security en safety die verder gaan dan alleen toegangscontrole. Met onze holistische visie op security zijn we onderscheidend en vernieuwend. Waar de traditionele markt van safety en security zich vooral richt op het voorkomen en oplossen van bedreigingen, staat onze service vooral in het teken van bewegingsvrijheid en hospitality.
Iedere branche kent haar eigen uitdagingen op gebied van veiligheid en beveiliging. Nsecure kent deze uitdagingen en zorgt voor een veilige en beveiligde omgeving voor partners in industry, finance, overheid, multinationals, gezondheidszorg, onderwijs en transport & logistiek. Wij geloven dat het intelligent omgaan met de toegankelijkheid en veiligheid van een onderneming niet alleen noodzakelijk is, maar ook kansen biedt om die onderneming in vele opzichten beter te laten functioneren. Mensen presteren en functioneren nu eenmaal beter als ze zich prettig en veilig voelen. Nsecure zorgt ervoor dat zij zo weinig mogelijk gestoord worden door de maatregelen, procedures en systemen die nodig zijn om het noodzakelijke veiligheidsniveau te bereiken.
Nsecure garandeert niet alleen een veilige en beveiligde omgeving voor nu, maar neemt ook het beheer in handen en zorgt zo voor continuïteit. Om dit te bereiken leveren we een breed scala aan services op gebied van access control, security management, online performance, IT en systeemintegratie. Met deze services werken we aan het bereiken van de optimale veiligheidsbalans, zodat processen zo ongestoord mogelijk doorgang kunnen vinden.