Sponsorgids

Official sponsor

SponsorOptimus Acorro
ContactpersoonLeonard Polman en/of Mijke Vossen
AdresPostbus 1156
3300 BD Dordrecht
Telefoon010 - 210 44 46
Fax
E-mailinfo@optimus-acorro.nl
Internetadreshttp://www.optimus-acorro.nl

Uw Business Partner in Human Resources

Optimus Acorro ondersteunt u met al uw personeelsvraagstukken door haar jarenlange ervaring met thema’s als people management en Human Resources Management (HRM). Als organisatie ontwikkel je geen omzet. Je ontwikkelt mensen, en de mensen creëren omzet. Wij stellen organisaties en de medewerkers die er werken in staat om excellente en duurzame prestaties te leveren. Hiermee zijn wij de optimale HR business partner voor onze klanten.

Organisatiedoelstellingen variëren van bedrijf tot bedrijf. Net als de wijze waarop deze doelstellingen behaald worden. En om als bedrijf te blijven groeien moet vooruit worden gekeken, trends worden geanalyseerd en de krachten worden begrepen die de toekomst bepalen voor organisaties en hun klanten. De consultants van Optimus Acorro bieden dagelijks oplossingen aan bedrijven om succesvol te worden èn succesvol te blijven.

Wij werken aan de hand van een unieke integrale aanpak die verandering initieert en deze verandering vervolgens in de organisatie verankert. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een advies rondom praktische personeelsvraagstukken, of het ondersteunen bij het bepalen van bijvoorbeeld de People Management of Human Capital strategie. Verder kan worden gedacht aan een nieuw organisatieontwerp, reorganisaties, workforce analytics, talentontwikkeling, leiden of begeleiden van veranderingstrajecten of verbeterslagen in de teameffectiviteit. Training, coaching en interim-management behoren eveneens tot ons dienstenpakket.

Waarden waarop wij willen worden beoordeeld zijn: Verantwoordelijkheid, Klantgerichtheid, Open communicatie en Integriteit.

Bezoek onze website of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!