Sponsorgids

Official sponsor

SponsorPKF Wallast
ContactpersoonDe heer E. Koestering
AdresRivium Boulevard 34
2909 LK Capelle aan den IJssel
Telefoon010 - 450 40 20
Fax010 - 450 69 50
E-mailrotterdam@pkfwallast.nl
Internetadreswww.pkfwallast.nl

Met ruim 59 jaar ervaring en 195 medewerkers zijn wij een in Nederland toonaangevende organisatie van accountants, belastingadviseurs, business valuators en bedrijfsjuristen. Met vier kantoren, in Amsterdam, Delft, Rotterdam en Woerden, zijn wij prominent aanwezig in de Randstad.

Om u ook volledig van dienst te kunnen zijn op het gebied van internationale bedrijfsvoering zijn wij aangesloten bij het netwerk van PKF International Limited. Dit wereldwijde netwerk van juridisch onafhankelijke kantoren heeft een gemeenschappelijke toewijding aan en verantwoordelijkheid voor kwaliteit, integriteit en het scheppen van duidelijkheid in een complexe regelgeving.

Uit ervaring weten we dat onze cliënten geïntegreerde dienstverlening prettig vinden en het liefst contact hebben met één vaste relatiemanager. Bij PKF Wallast kan dat. Juist omdat onze adviseurs zeer betrokken zijn bij de bedrijfsvoering van uw onderneming, hebben zij alle aandacht voor zowel de dagelijkse operationele zaken als voor de strategische positie en ontwikkeling van uw onderneming.

Kwaliteit en effectiviteit staan voorop
Wij weten dat voor u als cliënt de kwaliteit van ons werk en advies enorm belangrijk zijn. Daar hoort ook een efficiënte werkwijze bij. Onze mensen hebben de ambitie om het beste resultaat voor u te behalen. Kan onze relatiemanager uw vraag niet beantwoorden, dan kan hij of zij altijd terugvallen op een collega die het probleem wel kan oplossen. Bij PKF Wallast zijn immers meerdere universitaire docenten werkzaam. Daarnaast investeren we veel in het opleiden van onze medewerkers, zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving.