Sponsorgids

Official sponsor

SponsorRejo Cleaning BV
ContactpersoonDe heer R. Cabanelas en de heer J. Zandwijk
AdresZeemanstraat 61
2991 XR Barendrecht
Telefoon010 - 737 08 94
Fax010 - 737 08 06
E-mailinfo@rejocleaning.nl
Internetadreshttp://www.rejocleaning.nl

Rejo Cleaning BV is een middelgrote, volledig gecertificeerde facilitaire dienstverlener met ruim 150 (schoonmaak) medewerkers en actief in de regio Rotterdam-Rijnmond. Wij bieden u een uitgebreid aanbod van facilitaire diensten aan in de zakelijke sector en bij de overheid.
Rejo Cleaning is een partner die betrokken, betrouwbaar & betaalbaar is. Rejo Cleaning wil op maatschappelijk verantwoorde wijze bijdragen aan een gezond en schoon leefklimaat.
De diensten die Rejo Cleaning BV biedt, zijn onder andere: regulier schoonmaakwerk, specialistische reiniging, glasbewassing, gevelreiniging, woningontruimingen, ad-hoc werk 24 uur per dag. Levering van sanitaire supplies, schoonloopmatten.
Rejo Cleaning is zeer enthousiast over de samenwerking met SBV Excelsior. ,,Met de sponsoring van deze mooie traditionele voetbalclub, onderstrepen wij nogmaals het belang van MVO”, aldus directeur René Cabanelas. ,,Rejo Cleaning vindt het zeer belangrijk dat sport een wezenlijk onderdeel is van de maatschappij. Bovendien is sport gezond voor geest en lichaam. Sport verbroedert en maakt geen onderscheid tussen mensen. Rejo Cleaning sponsort daarom ondermeer BVV Barendrecht, Fusion-Arbo Rotterdam, HCB en nu dus ook SBV Excelsior.”