Sponsorgids

Official sponsor

SponsorRotterdam Ahoy
ContactpersoonYasmin le Conge-Croese
AdresAhoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Telefoon010 - 293 33 00
Fax
E-mailsales@ahoy.nl
Internetadreshttp://www.ahoy.nl

Rotterdam Ahoy is een unieke, multifunctionele accommodatie die al ruim 45 jaar een podium biedt voor live communicatie, business en entertainment.

De Rotterdamse evenementenlocatie is een begrip in Nederland vanwege de grootschalige en bijzondere evenementen. Ahoy biedt een flexibele indeling met alle denkbare faciliteiten, goede bereikbaarheid met eigen vervoer en genoeg parkeergelegenheid. De evenementenlocatie heeft 3.000 tot 30.000 m2 ruimte tot haar beschikking.

In de multifunctionele Beurs- & Evenementhallen van Ahoy is alles mogelijk. Van een grote vakbeurs zoals ‘Europort’, tot een kleine beurs zoals ‘Studiebeurs West’. Daarnaast beschikt Ahoy over een prachtige Ahoy Arena, die vooral gebruikt wordt voor grote concerten, conferenties en sporttoernooien.

Het Congres- & Vergadercentrum van Ahoy biedt uitstekende mogelijkheden voor de zakelijke markt. In het Congres- & Vergadercentrum kan men terecht voor kleinere congressen, presentaties en vergaderingen. Het centrum bestaat uit een congreszaal voor 500 gasten en acht vergaderzalen die variëren in grootte.

De hallen in Ahoy zijn niet alleen onderling met elkaar verbonden, maar ook met de Ahoy Arena, het Congres- & Vergadercentrum en Ahoy Plaza. In Ahoy Plaza is er gelegenheid om een borrel na afloop te drinken bij een van de verschillende horecagelegenheden. De accommodatie biedt niet alleen fysieke ruimte, maar ook ruimte voor specifieke wensen of ideeën. Ahoy denkt altijd mee met de klant, om elk mogelijk event, beurs, congres of vergadering zo succesvol mogelijk te laten verlopen.