Sponsorgids

Official sponsor

SponsorRoX Legal BV
ContactpersoonRogier van Heeswijk
AdresWeena 220
3012 NJ Rotterdam
Telefoon010-2001799 of 06-22215157
Fax
E-mailrogier.vanheeswijk@roxlegal.nl
Internetadreshttp://www.roxlegal.nl

RoX Legal, sterk staaltje teamwerk

Notaris Rogier van Heeswijk: “Mijn team en ik zijn vooral gespecialiseerd in (commercieel) vastgoed, ondernemingsrecht en het snijvlak daarvan. De transactiepraktijk staat derhalve voorop, met als niche de veilingpraktijk, waarin de executoriale verkoop van registergoederen (woningen, bedrijfsruimten en schepen) centraal staat. Een ander belangrijk sterk punt? Het feit dat we een op en top Rotterdams bedrijf zijn!”

Roots
RoX is duidelijk trots op zijn Rotterdamse roots. Van Heeswijk: “We vinden het essentieel als Rotterdammers met en voor elkaar te werken, dan staan we sterk. Ons netwerk is om die reden heel belangrijk voor ons, en de sponsoring van een puur Rotterdamse voetbalclub sluit daar perfect op aan. Mijn eigen roots liggen in Kralingen, dus de keuze voor Excelsior was een ‘inkopper’!”

Teamwerk
Van Heeswijk: “Het mooie aan voetbal is dat het verbroedert en verbindt. Op het veld, maar ook vanaf de tribunes én buiten het stadion. Het komende seizoen verwachten wij te genieten van spannende en hopelijk veel gewonnen wedstrijden, maar bovenal van sterk samenspel, plezier en fair play. Wij dragen daar graag aan bij en zetten de filosofie van ambitieus teamwerk ook vanuit ons eigen kantoor voort!”