Sponsorgids

Official sponsor

SponsorTinex Complete Service
ContactpersoonGratiela Cinca
Adres's-Gravenweg 593
3065 SC Rotterdam
Telefoon010-4767616
Fax
E-mailinfo@tinex.nl
Internetadreswww.tinex.nl

Tinex Complete Service biedt een complete en verfrissende dienstverlening in de schoonmaak. U kunt bij ons terecht voor het reinigen van het interieur en de buitenkant van uw gebouw.

De kracht van ons bedrijf zit in ervaring, kwaliteit en het klantgericht zijn. Onze klanten zijn gewend om altijd vakkundige en snelle hulp te krijgen.

Hygiëne

Een schone werkplek leidt tot een lager ziekteverzuim. Goede hygiëne is voor Tinex Complete Service daarom het belangrijkste: van een schoon bureau tot een smetteloos toilet. Wij werken met milieuvriendelijke en professionele producten die aangenaam ruiken. Het resultaat: uw werkplek ziet er netjes en fris uit.

Flexibel

In overleg stemmen wij de dienstverlening volledig op uw wensen af. U krijgt een concurrerende prijs voor een uitgebreid en aangepast werkconcept. Een vrijblijvend advies over een goede verzorging en beheer van uw bezit is natuurlijk ook mogelijk. Bij ons vindt u een flexibele oplossing voor al uw schoonmaakwerk.

Aandacht

Onze opdrachtgevers waarderen de korte lijnen in communicatie van Tinex Complete Service. Bij ons staat u als klant centraal. U kunt ons 24 uur per dag bereiken. In geval van nood staan wij voor U klaar. Voor meer informatie kunt u terecht op www.tinex.nl .