Sponsorgids

Official sponsor

SponsorTIP Trailer Services Netherlands BV
ContactpersoonDaniel Morsink
AdresNieuwesluisweg 120
3197 KV Rotterdam
Telefoon010 - 288 60 00
Fax
E-maildaniel.morsink@tipeurope.com
Internetadreshttp://www.tipeurope.nl

TIP Trailer Services voorziet transporteurs en logistieke klanten al 50 jaar van leasing, huur, onderhoud van trailers en andere oplossingen die hun vracht op de weg houdt over heel Europa. TIP Trailer Services is de marktleider met één van de grootste en meest gediversieerde oplegger-, tanker-, intermodale- en truckvloot in Europa. Wij leveren onze producten en diensten vanuit zeventig locaties in Europa, verspreid over zestien landen.
Of het nu voor huur op de lange of de korte termijn is, TIP kijkt samen met de klant naar de beste oplossing voor alle huurvraagstukken. Daarnaast biedt TIP ook een breed scala van financiële oplossingen aan voor al het materieel van zijn klanten.
Bij TIP kunnen klanten kiezen uit een breed scala aan onderhouds- en reparatiediensten, voor alle typen materieel, of dit nu op contractbasis gebeurt of niet. Of het nu gaat om APK-keuringen of banden; onze onderhouds- en reparatieservice biedt klanten met één van Europa’s snelstgroeiende netwerken, volledige flexibiliteit bij het minimaliseren van ongeplande stilstand.