Sponsorgids

Official sponsor

SponsorValue Enhancement Partners
ContactpersoonDe heer Bob de Lange
AdresStrawinskylaan 385
1077 XX Amsterdam
Telefoon020 - 575 50 90
Fax020 - 676 65 00
E-mailbob.delange@vepartners.com
Internetadreshttp://www.vepartners.com/

Value Enhancement Partners (“VEP”) is een onafhankelijke investeringsmaatschappij opgericht in 1999. Sindsdien heeft VEP zich ontwikkeld tot één van de toonaangevende investeringsfondsen in de Benelux met een focus op complexe investeringen. Het bewijs zijn de vele succesvolle investeringen waar VEP naast financier ook is opgetreden als actieve operationele en strategische partner voor de lange termijn.
VEP werkt graag samen met middelgrote bedrijven die een kapitaalkrachtige partner nodig hebben met een lange termijn visie die ook hands-on betrokkenheid toont. VEP is met name geinteresseerd in complexe transacties waar innovatieve oplossingen nodig zijn. VEP committeert zich aan het lange termijn succes voor alle belanghebbenden.
In 2008 heeft VEP een fonds opgericht met € 105 miljoen aan kapitaal verstrekt door gerenommeerde internationale institutionele investeerders en haarzelf. De achterliggende investeerders zijn tevens bereid om te co-investeren waar zich mogelijkheden voordoen. Het fonds geeft VEP de mogelijkheid om het bewezen succes te continueren en verder uit te breiden met nieuwe interessante investeringsmogelijkheden.