Sponsorgids

Official sponsor

SponsorVan Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso
ContactpersoonDe heer Roland Korevaar
AdresPompoenweg 15
2321 DK Leiden
Telefoon088 - 825 27 50
Fax071 - 535 27 58
E-mailr.korevaar@vanarkelgdw.nl
Internetadreswww.vanarkelgdw.nl

Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso is met 6 vestigingen een van de toonaangevende bedrijven in Nederland in het incasseren van geldvorderingen, creditmanagement en juridisch advies. Met dit alles-onder-één-dak-concept vormt Van Arkel op een persoonlijke en klantgerichte wijze de brug tussen opdrachtgevers en debiteuren.

Door de regionale oorsprong beschikt Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso over een gedegen kennis van de lokale markten. Wij werken voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Hierdoor hebben wij ruime ervaring in de meest uiteenlopende bedrijfstakken en branches. Als maatwerkspecialist zijn wij een verlengstuk van de organisaties van onze opdrachtgevers en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun branches.

Missie-statement Van Arkel
Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso ontzorgt haar klanten door het bieden van een full-service dienstenpakket in creditmanagement. Ze wil haar dienstverlening op een zo efficiënt mogelijke manier uitvoeren en een maximaal resultaat behalen voor haar opdrachtgevers, zonder het sociale aspect uit het oog te verliezen. Om te komen tot duurzame relaties staan kwaliteit, respect en betrokkenheid hoog in het vaandel.

Visie
Van Arkel wil de organisatie langzaam verder laten groeien met behoud van kwaliteit en een uitstekende relatie met de bestaande opdrachtgevers. De manier waarop zij de opdrachten uitvoert, zal onderscheidend zijn in de markt: door mee te denken met onze opdrachtgevers, oplossingen aan te dragen die zijn gebaseerd op onze kennis, kosten inzichtelijk te maken en een goede communicatie te voeren, kunnen kwaliteit en kwantiteit hand in hand gaan.

Onze kernwaarden zijn:
– Betrokkenheid
– Respect
– Pro-activiteit
– Kwaliteit
– Flexibiliteit
– Betrouwbaarheid