Sponsorgids

Official sponsor

SponsorVan der Hoek Makelaars
ContactpersoonSebastiaan van der Velden
AdresVoorweg 2
3233 SK Oostvoorne
Telefoon0181 - 484 000
Fax
E-mailinfo@vanderhoekmakelaars.nl
Internetadreshttp://www.vanderhoekmakelaars.nl

Al jaren een goed verhaal
Al sinds jaar en dag staat Van der Hoek Makelaars als een huis. Ons kantoor is uitgegroeid tot één van de grotere NVM-makelaars en een gevestigde naam met een prachtige historie voor alle vastgoedzaken op Voorne-Putten.
Van der Hoek Makelaars is opgericht in 1960. Directeur Alexander van der Hoek is alweer de derde generatie van deze makelaarsfamilie. In 2016 is Sebastiaan van der Velden als partner toegetreden.

De makelaar van Voorne-Putten
Onze makelaars zijn ervaren, actief, enthousiast en slagvaardig. Onze medewerkers hebben dagelijks contact met veel potentiële kopers uit de verschillende regio’s om vraag en aanbod voortdurend up-to-date te houden.
We staan klaar voor onze opdrachtgevers, en dat wordt gewaardeerd. Onze klanttevredenheid is hoog: het merendeel van onze klanten keert terug. Daar werken wij hard voor, voortdurend zoekend naar verbetering van onze diensten.
Van der Hoek Makelaars is lid van de NVM en Qualis. Toegekend aan 50 NVM-makelaars die hun sporen verdiend hebben in de bemiddeling van woningen in het midden- en hogere marktsegment. Een selectie van makelaars met een uitstekende reputatie en een sterke, veelal leidende, marktpositie.