Sponsorgids

Official sponsor

SponsorVan Lanschot Bankiers
ContactpersoonDe heer Theo Timmers
AdresWestersingel 74
3015 LB Rotterdam
Telefoon06-55816335
Fax
E-mailt.timmers@vanlanschot.com
Internetadreshttp://www.vanlanschot.com

Van Lanschot is een gespecialiseerde en onafhankelijke wealth manager, die zich richt op het behoud en de opbouw van vermogen voor onze klanten.

Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen & Co hebben met particuliere en institutionele klanten. Private banking, asset management en merchant banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring.

Van Lanschot is de private bank voor vermogende particulieren, ondernemers en familiebedrijven. Daarnaast richt Van Lanschot zich op business professionals & executives, healthcare professionals en verenigingen & stichtingen.

Van Lanschot blijft zich onderscheiden met een duidelijke lokale aanwezigheid, bestaande uit een netwerk van in totaal 34 kantoren en klantontvangstlocaties in Nederland, België en Zwitserland.

Kempen & Co is een succesvolle internationale speler op het gebied van asset management, corporate finance en securities. Deze activiteiten versterken de wealth management propositie die wij als groep onze klanten kunnen aanbieden.