Sponsorgids

Official sponsor

SponsorVerwey Vastgoed BV
Contactpersoonde heer E. Verwey
AdresBahialaan 200
3065 WC ROTTERDAM
Telefoon010 - 241 93 11
Fax010 - 241 03 66
E-mailinfo@verwey-vastgoed.nl
Internetadreswww.verwey-vastgoed.nl

Verwey Vastgoed BV is een onafhankelijke en slagvaardige organisatie met een hecht team van ervaren resultaatgerichte medewerkers. Verwey Vastgoed BV is actief in het hele segment van het vastgoedmanagement en beheert in opdracht van diverse gerenommeerde Vastgoedbeleggers, Assetmanagement organisaties en Gemeentes. Met 3 vestigingen in Nederland (Rotterdam, Amsterdam en Heerlen) zijn wij als vastgoeddienstverlener landelijk actief. Verwey Vastgoed BV kent drie business units die actief zijn in het vastgoedmanagement:

1. De business unit Wonen beheert woningen, appartementen, parkeerplaatsen en bergingen. Geografisch ligt de nadruk hierbij op de regio groot-Rotterdam.

2. De business unit Bedrijfsmatig Onroerend Goed werkt landelijk en beheert kantoorgebouwen, winkelcentra, distributiecentra en individuele retailpanden.

3. De business unit Verwey VvE Management beheert (voornamelijk in de Randstad en zuidelijk Nederland) een actieve portefeuille van Verenigingen van Eigenaars, waarvoor wij als professioneel    beheerder optreden.

Hospitality Management

De relatie huurder/verhuurder verandert ingrijpend. De gebruikers van kantoren, winkelcentra en woongebouwen worden veel meer gezien als “hotelgasten”. Verwey Vastgoed heeft hiervoor het Servicedesk Concept ontwikkeld.

Verwey Vastgoed BV is opgericht in 1999 en telt inmiddels circa 110 medewerkers. Verwey Vastgoed BV heeft  haar focus op het leveren van professioneel en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op het gebied van vastgoedmanagement. Zo heeft Verwey Vastgoed BV in mei 2012 als één van de eerste vastgoedbeheerorganisaties in Nederland de ISAE 3402 Type II certificering behaald, na eerder al SAS 70 Type I en II gecertificeerd te zijn.