Sponsorgids

Official sponsor

SponsorWesseling Logistics
ContactpersoonDe heer Marcel Wesseling en de heer Wilfred van Wattum
AdresAnton Philipsweg 20
2171 KX Sassenheim
Telefoon0252 - 240000
Fax0252 - 214408
E-mailinfo@wesseling-transport.nl
Internetadreshttp://www.wesseling-transport.nl

Wesseling Logistics is een logistieke dienstverlener actief in Benelux Distributie, (Dedicated) Transport en Warehousing. Met ruim 120 medewerkers heeft het de beschikking
over 60 trucks en 20.000 m2 op- en overslagruimte in Sassenheim en Lisse.

Wesseling Distributie verzorgt dagelijks voor haar opdrachtgevers het transport binnen 24 uur in de gehele Benelux. Onze focus ligt voornamelijk op het vervoer van stukgoedzendingen, multicolli zendingen, palletzendingen, deelpartijen en FTL’s ( full trailer loads ). Tevens is de organisatie erop ingericht om gevaarlijke stoffen ( ADR ) te vervoeren volgens alle eisen en richtlijnen.

Wesseling Warehousing verzorgt dagelijks voor haar opdrachtgevers een compleet pakket aan logistieke activiteiten. Een specialisatie van onze warhouse is het opslaan van gevaarlijke stoffen in onze aparte CPR hal. Deze hal is speciaal ingericht en gecertificeerd volgens de laatste PGS 15 richtlijnen. Onze warehouse biedt ruimte voor +/- 15.000 palletplaatsen.

Wesseling Pharma Logistics is een aparte businessunit die de warehousing en distributie verzorgt voor diverse Pharmaceutische opdrachtgevers. Wij doen dit onder de strikte GDP richtlijnen en zijn in het bezit van een “groothandelsvergunning”.