Sponsorgids

Official sponsor

SponsorWihamij palletindustrie BV
ContactpersoonDe heer Wim Willemstein
AdresKoekoeksedijk 10
4761 PJ Zevenbergen
Telefoon0168 - 32 80 66
Fax0168 - 32 50 58
E-mailwim.willemstein@wihamij.com
Internetadreswww.Wihamij.nl

Wihamij bestaat inmiddels 35 jaar en heeft als handelaar in gebruikte pallets, alsmede producent van nieuwe pallets in die jaren een sterke positie in de palletmarkt in Nederland en België opgebouwd.

In gebruikte pallets biedt Wihamij de keuze uit ± 150 verschillende soorten, maten en typen. De nieuwe pallets worden in Zevenbergen naar uw wens en specificatie geproduceerd zowel handmatig als machinaal. Ook voor de bekende standaard pallets kunt u bij ons terecht. (Chemie Pallet producent registratienummer 087) Mocht u een eigen palletpark hebben, dan kan Wihamij deze voor u onderhouden / repareren (officieel EPAL reparateur NL 309). Ook het (over)spuiten van uw pallets in onze spuitcabine, milieuverantwoord in grote volumes, is mogelijk.

Uiteraard kan Wihamij ook uw overtollige pallets afvoeren, deze worden dan verwerkt tot brandstof voor energiecentrales. Zodoende draagt u ook uw “houtje” bij aangaande het ontzien van fossiele brandstoffen. Indien de pallets nog bruikbaar zijn voor een andere toepassing zullen wij deze opnieuw in de markt brengen en koopt Wihamij deze pallets in tegen reële prijzen.

Als voorraadhoudende leverancier, met 3.500M² droge opslag, garanderen wij korte levertijden. Wat betreft het transport van onze producten hebben we de zaken geheel in eigen hand, met een modern wagenpark dat bestaat uit zowel open als gesloten wagens. Pallets bestemd voor export kan Wihamij voorzien van Heat Treatment, wij zijn hiervoor aangesloten bij de Stichting Markering Houten Verpakkingen (SMHV registratienummer NL125) en voeren deze warmtebehandelingen zelf op onze locatie uit, natuurlijk met een hout gestookte installatie.

Wihamij heeft de laatste jaren een aantal organisatorische wijzigingen doorgevoerd en haar management verder gestructureerd het resultaat daarvan is dat u als klant vanaf het eerste contact met één van onze dames van het Customer Relations Team, tot en met de levering mag rekenen op een gestroomlijnde, stipte en heldere afwikkeling.