Sponsorgids

Official sponsor

SponsorYuki
ContactpersoonPeter van Haasteren
AdresWilhelminakade 308
3072 AR Rotterdam
Telefoon010 - 201 97 34
Fax
E-mailpeter@yuki.nl
Internetadreshttp://www.yuki.nl

Boekhoudsoftware was 25 jaar hetzelfde, zowel voor ondernemers als voor accountants. Met Yuki is daar nu radicaal verandering in gekomen. Yuki is een boekhoudplatform waarbij de administratieve verwerking volledig geïntegreerd is met automatische documentherkenning, een portaal voor klantcommunicatie en controletools om het administratieve proces te managen. Hierdoor is het proces van financiële verslaglegging en raadpleging spectaculair versneld. Goed nieuws dus voor ondernemers en accountants.
De kracht van Yuki is dat de Yuki software veel werk uit handen neemt. Een ondernemer kan op elk moment op eenvoudige wijze documenten aanleveren via Dropbox, Google Drive, e-mail, uploaden, scanner, smartphone, webservice of UBL. De slimme Yuki software zoekt wel uit waar het document moet komen te staan. Zo is de financiële huishouding voor een ondernemer 24/7 realtime online inzichtelijk. De voorkant van Yuki is speciaal ontwikkeld voor ondernemers en de achterkant voor accountants.
Yuki is in 2007 opgericht door Arco van Nieuwland, Lucas Brentjens en Sebastian Toet. De oprichters hebben jarenlange ervaring in de ontwikkeling van administratieve software. In de eerste twee jaar werd er uitsluitend gewerkt aan het bouwen van het innovatieve platform en de bijbehorende werkwijze. Inmiddels is Yuki uitgegroeid tot 90+ medewerkers met duizenden ondernemers en honderden accountantskantoren als klant.