Stanley Elbers tegen ADO Den Haag nog niet inzetbaar

12 oktober 2017

Stanley Elbers is nog niet hersteld van de knieblessure die hij opliep in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Aanvankelijk leek de aanvaller snel te herstellen, maar na een terugslag mist hij in elk geval de uitwedstrijd tegen zijn oude club ADO Den Haag.

Balen
,,Ik baal van elke wedstrijd die ik mis, dus ook die tegen ADO Den Haag en misschien Sparta Rotterdam’’, zegt Elbers, die vorig jaar zowel thuis als uit tegen Sparta trefzeker was. ,,Ik focus me daarom niet meer op een bepaalde wedstrijd en zou gewoon heel blij zijn als ik zo snel mogelijk weer kan spelen. Ik moet wel volledig hersteld zijn, anders heeft niemand er iets aan.’’

Last
Elbers raakte geblesseerd in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo op 26 augustus. Aanvankelijk leek zijn knieblessure mee te vallen en kon hij al snel weer grote delen met de groep trainen. ,,Vorige week maandag had ik echter ineens weer last en sindsdien gaat het wat minder. Woensdag heb ik een injectie in mijn knie gekregen en na twee dagen rust gaan we morgen kijken wat de reactie is.’’

Positief
Natuurlijk baalt Elbers van zijn blessure, maar tegelijkertijd blijft hij positief. Ook omdat het erger had kunnen zijn: ,,Als je de beelden ziet, dan had ik zo maar mijn kruisband af kunnen scheuren. Als je ook andere spelers ziet, dan valt mijn blessure gelukkig mee. Aan de andere kant wil ik natuurlijk heel graag spelen en dan is het frustrerend dat ik werd teruggeworpen, net toen het de goede kant op leek te gaan.’’

Terug naar overzicht