Steun Excelsior aanstaande zondag uit tegen FC Utrecht

13 november 2017

Excelsior Rotterdam speelt aanstaande zondag 19 november uit tegen FC Utrecht. De aanvang van dit duel is 14.30 uur. In de Galgenwaard wil Excelsior een mooi vervolg geven aan de goede serie in uitwedstrijden. De Rotterdammers zijn dit seizoen op vreemde bodem nog ongeslagen.

Supportersbus
Supporters van Excelsior kunnen deze uitwedstrijd zowel met de bus- als auto bezoeken. De supportersbussen vertrekken om 12.45 uur vanaf het parkeerterrein van het Van Donge & De Roo Stadion. Het supportershome is vanaf 12.00 uur geopend. Buskaarten kosten 21 euro voor leden (inclusief alle seizoenkaarthouders) van SV Pro Excelsior. Niet leden betalen 5 euro meer.

Met de auto
Supporters die dit duel met de eigen auto willen bezoeken, kunnen een los ticket kopen. Deze kosten 17,50 euro. Parkeren moet op parkeerdek P6 bij het gastenvak. Dit kan vanaf 13.00 uur.

Kaartverkoop
Bus- en autokaarten zijn te koop via Excelsior Tickets. Alleen supporters die in het bezit zijn van een uitkaartregistratie kunnen mee naar uitwedstrijden. Heb je nog geen uitkaartregistratie? Stuur dan een mailtje aan ticketing@sbvexcelsior.nl.

Terug naar overzicht