Update: Steun Excelsior aanstaande zondag in Waalwijk!

17 mei 2019

Excelsior Rotterdam speelt in de halve finale van de Keuken Kampioen Play-offs tegen RKC Waalwijk. We beginnen zondag 19 mei, aanvang 14:30 uur, met de uitwedstrijd in Waalwijk. Wij rekenen uiteraard op zoveel mogelijk steun van onze supporters. Het uitduel kan alleen met de supportersbus worden bezocht. Er zijn inmiddels ruim 300 kaarten verkocht voor deze uitwedstrijd en je kunt nog tot morgenavond 23:59 uur buskaarten kopen.

Bustickets
Buskaarten kosten 17,50 euro en zijn te koop via Excelsior Tickets. Alleen supporters met een uitkaartregistratie kunnen kaarten voor uitwedstrijden kopen. Heb je die nog niet? Dan kun je deze kosteloos aanvragen via ticketing@sbvexcelsior.nl.

Planning
11:30 uur Supportershome open
12:00 uur Vertrek spelersbus vanaf het parkeerterrein
12:45 uur Vertrek supportersbussen richting Waalwijk
Wij verzoeken iedereen om zondag ruim op tijd aanwezig te zijn!

100 Fans gratis naar Waalwijk!
Samen achter Excelsior staan, betekent soms ook iets voor elkaar doen. Sander Jeekel van Jeekel Bouw stelt daarom 100 uitkaarten beschikbaar om onder onze supporters te verloten! Uit alle supporters die meegaan naar Waalwijk, loten wij 100 fans die het bedrag van hun kaartje terug krijgen. Zorg dat jij er ook bij bent en dat we het uitvak vol krijgen!

Meer informatie
Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar ticketing@sbvexcelsior.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons.

Terug naar overzicht