Seizoenkaart seizoen 2021-2022

Kan jij het je nog herinneren? Samen juichen voor die mooie vrije trap die in de kruising vliegt of mopperen op onze jongens na de zoveelste gemiste kans? Samen met je vrienden drankjes drinken op het fanplein en na het laatste fluitsignaal sprinten om in het supportershome te zijn? Vol gezelligheid, een feestje bouwen. Ongeacht het resultaat.

We hebben er lang op moeten wachten, maar binnenkort kan het weer! Dus laten we dit volgend seizoen weer allemaal doen. Sámen. Samen een biertje drinken op de tribune en samen knokken voor elke bal. Samen nagelbijten tijdens de laatste minuut en samen strijden voor de winst. Samen zingen uit volle borst en samen teleurgesteld zijn na verlies. Samen bouwen. Bouwen aan de toekomst van onze prachtige club. Bouw jij met ons mee?

Vanaf nu is het mogelijk om jouw seizoenkaart aan te schaffen of te verlengen voor het seizoen 2021-2022. Wij zijn de supporters die hier niet lang over na hoeven te denken ontzettend dankbaar voor hun loyaliteit en steun. Daarom hebben we speciaal voor deze trouwe supporters wat extra’s. Bestel jij je seizoenkaart vóór 1 juli? Dan profiteer je van enkele unieke voordelen!

Zo krijgen deze kaarthouders komend seizoen toegang tot álle thuiswedstrijden, dus alle competitiewedstrijden inclusief eventuele beker- en play-off wedstrijden. Verder krijgen deze early birds de mogelijkheid om bij een willekeurige competitiewedstrijd in het seizoen 2021-2022 iemand mee te nemen naar een van onze thuiswedstrijden. Tot slot maakt iedereen die zijn of haar seizoenkaart voor 1 juli verlengt of aanschaft kans op één van de 10 plekjes op de officiële teamfoto van de selectie!

Alle voordelen op een rij:

– Toegang tot alle thuiswedstrijden
Bestel jij voor 1 juli je seizoenkaart? Dan krijg je toegang tot álle thuiswedstrijden, dus alle competitiewedstrijden inclusief eventuele beker- en play-off wedstrijden.

– Support your family deals
Komend seizoen is je kaart meer waard! Wij hebben namelijk onze handen inéén geslagen met een aantal partners, zodat onze trouwe aanhang gebruik kan maken van exclusieve deals alleen voor Excelsior seizoenkaarthouders! Binnenkort volgt meer informatie over welke partners en deals hieraan gekoppeld zijn, dus stay tuned…

– 10% korting op alle artikelen van de fanshop
Net als voorgaande jaren profiteren onze seizoenkaarthouders ook komend seizoen weer van de 10% korting op alle artikelen van de fanshop. Aangezien er een geheel nieuwe Excelsior merchandise collectie wordt verwacht, zou het zo maar kunnen zijn dat dit voor komend seizoen voor jou dus extra goed van pas komt!

– Full support
Net als dit seizoen, zijn ook de seizoenkaarten van volgend seizoen met full support. We hebben goede hoop dat we snel weer samen in een vol stadion kunnen strijden voor de punten. Mocht het toch zo zijn dat door overheidsbesluiten onze thuisduels zonder of met beperkt publiek worden afgewerkt, dan zullen wij zorgen voor een passende oplossing aan het eind van het seizoen.

– Bring a friend ticket
Hoe meer zielen hoe meer vreugde. Dit geldt natuurlijk ook voor onze tribunes! Alle vroege beslissers krijgen de mogelijkheid om bij een willekeurige competitiewedstrijd in het seizoen 2021-2022 iemand mee te nemen naar een van onze thuiswedstrijden. Laat daarom één van je vrienden, kennissen, familieleden kennismaken met Excelsior door ze als seizoenkaarthouder met deze ‘bring a friend tickets’ mee te nemen naar één van onze competitiewedstrijden en wie weet zien we ook deze mensen dan vaker terug ins ons stadion!

Supportersvereniging Pro Excelsior
Meer dan ooit heeft dit seizoen bewezen dat lid zijn van onze Supportersvereniging Pro Excelsior de club enorm versterkt. Samen met de SV heeft Excelsior het afgelopen jaar nauw samengewerkt om verschillende acties op te zetten en uit te voeren. Koop daarom niet alleen een seizoenkaart, maar wordt ook lid van onze Supportersvereniging. Lid worden kost maar 10 euro per seizoen en dat kan hier.

Plekje op de officiële teamfoto van Excelsior
Tot slot, heb jij altijd al gedroomd van een plekje op de officiële teamfoto van Excelsior? Grijp dan nu je kans! Onder de zogenoemde early birds, supporters die hun kaart uiterlijk 30 juni aanschaffen, verloten we namelijk in totaal 10 plekjes op onze officiële elftalfoto (mits de geldende coronamaatregelen dit uiteraard toelaten). Wil jij kans maken om komende zomer ineens naast spelers als Mats Wieffer en nieuwkomer Redouan el Yaakoubi op de foto te staan? Koop dan je seizoenkaart voor 1 juli en profiteer van deze voordelen!


Openingstijden administratie

De administratie van Excelsior is gevestigd in het hoofdgebouw van het Van Donge & De Roo Stadion aan de Honingerdijk 100 in Rotterdam. Openingstijden:

Maandag 9:00 tot 17:00 uur
Dinsdag 9:00 tot 17:00 uur
Woensdag 9:00 tot 17:00 uur
Donderdag 9:00 tot 17:00 uur
Vrijdag 9:00 tot 17:00 uur

Aanvragen Clubcard

Voor risicowedstrijden en het bezoeken van uitwedstrijden is een (seizoen)clubcard verplicht. Heeft u nog geen (seizoen)clubcard? Dan kunt u hier online een clubcard aanvragen. Let op: als u een (seizoen)clubcard van een andere BVO heeft, kunt u geen clubcard van Excelsior meer aanvragen!

Informatie kaartverkoop uitwedstrijden

Kaartverkoop voor uitwedstrijden gaat via Excelsior Rotterdam. Houders van een club- of seizoenkaart kunnen hierbij gratis een uitkaartregistratie aanvragen. Dit kan via ticketing@sbvexcelsior.nl. Kaartverkoop voor uitwedstrijden verloopt via Excelsior Tickets. Bij voldoende belangstelling laten wij een supportersbus rijden naar uitduels. In de meeste gevallen is het ook mogelijk om uitwedstrijden met eigen vervoer te bezoeken. Houd hiervoor de informatie via onze website in de gaten.

Informatie kaartverkoop minder validen

Minder valide supporters kunnen de wedstrijden in het Van Donge & De Roo Stadion volgen vanaf een speciale rolstoeltribune op de Henk Zon tribune. Zij betalen hiervoor de prijs van de Robin van Persie tribune en mogen 1 begeleider meenemen. Deze kaarten moeten wel van tevoren worden aangevraagd via de administratie van Excelsior: 010 – 404 60 41 of ticketing@sbvexcelsior.nl.
Houders van een invalidenparkeerkaart mogen op verzoek bovendien op P2 voor het stadion parkeren. Ook dit moet vooraf worden aangevraagd via bovenstaand telefoonnummer of mailadres.
Als je een ticket voor de rolstoeltribune hebt aangevraagd, kun je dit afhalen bij de administratie in het hoofdgebouw. De tribune is bereikbaar via onze Nsecure Lounge. Deze is vanuit de centrale hal bereikbaar met een lift. In ons stadion is tevens een aangepast toilet op de benedenverdieping.

KNVB Standaardvoorwaarden

Met ingang van het seizoen 2013/’14 zijn de KNVB Standaardvoorwaarden gewijzigd. Deze KNVB Standaardvoorwaarden zijn van toepassing op alle (Seizoen) Club Cards en overige toegangsbewijzen in het betaald voetbal. De KNVB Standaardvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Rechtbank te Utrecht onder het nummer 181/2002. Bekijk hier de KNVB Standaardvoorwaarden.

Huisregels Van Donge & De Roo Stadion

Vanaf seizoen 2013/2014 zijn de hekken verlaagd teneinde het publiek de wedstrijden optimaal te laten beleven.
Om misbruik tegen te gaan is er in de huisregels in artikel 1.5.5. een verbodsbepaling opgenomen.
Die ziet erop dat het verboden is om over de hekken te klimmen en het speelveld te betreden. Overtreding hiervan zal leiden tot verschuldigdheid van een boete en het opleggen van een stadionverbod.

Bekijk hier de Huisregels Van Donge & De Roo Stadion

Meer nieuws

vr 11 juni 2021

Volle stadions bij seizoenstart!

De aftrap van het nieuwe seizoen in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Pure Energie Eredivisie…

Lees meer

vr 11 juni 2021

Speelschema Keuken Kampioen Divisie seizoen 2021-2022

De KNVB heeft vandaag het definitieve speelschema gepresenteerd voor de Keuken Kampioen Divisie seizoen 2021-2022. Kijk…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN