Teamuitje op het water voor jeugdtrainers van Excelsior

16 juni 2019

De jeugdtrainers van Excelsior sloten op dinsdag 11 juni het mooie seizoen af met een teamuitje. Zoals elk jaar probeert hoofd opleiding Marco van Lochem iets unieks te organiseren en dat is ook dit jaar weer gelukt. Dit seizoen werd gekozen om te gaan waterskiën en dat was voor vele de eerste keer! Het waterskiën vond plaats op bij het Project 7 Cablepark te Nesselande.

Geweldig
Ook voor Bert Fieret, keeperstrainers middenbouw bij Excelsior, was het de eerste keer. Maar gezien de reactie zal het hier zeker niet bij blijven. ,,Ik vond het echt geweldig. Het was top om een keer gedaan te hebben. De dagen erna waren iets minder leuk, want ik heb echt aan alle kanten spierpijn, maar dat maakt de ervaring niet minder leuk’’, zei Bert achteraf.

Genoten
,,Dit is gewoon een fantastisch teamuitje. Ik denk dat het ook voor de jeugdelftallen een absoluut aanrader is om dat een keer te gaan doen. Niet iedereen heeft eraan mee kunnen doen, maar ik denk dat ook de mensen aan de kant enorm genoten hebben. Het is zeker het aanbevelen waard en zeker voor herhaling vatbaar.’’

Dankwoord
De avond werd afgesloten met een etentje en dankwoord van Marco. De officiële afsluiting van de jeugd is op dinsdag 18 juni in het Van Donge & De Roo Stadion. Voor de jeugdelftallen volgt nu een welverdiende vakantie, waarna op 5 en 12 augustus de start is van het nieuwe seizoen.

Terug naar overzicht