Tickets reserveren voor thuiswedstrijd tegen Telstar

9 september 2020

Onder bijzondere omstandigheden speelden we afgelopen zondag voor een ‘uitverkocht’ stadion tegen Almere City FC. De uitslag was niet waar we op hadden gehoopt, maar qua organisatie kunnen we terugkijken op een geslaagde middag. We hebben hier en daar wat tips en suggesties ontvangen en daar gaan wij mee aan de slag.

Onze volgende thuiswedstrijd is op dinsdag 22 september (aanvang 18:45 uur) tegen Telstar. Houders van een Gouden Seizoenkaart kunnen tot en met dinsdag 15 september 12:00 uur met voorrang kaarten reserveren voor dit duel. Wil je erbij zijn? Reserveer dan nu jouw ticket.

Mocht er op de Van Persie tribune geen plek meer zijn, dan mag je uitwijken naar de Rob Albers-tribune.

Stappenplan bestellen tickets:

1. Log in met je accountgegevens.
2. Selecteer de tribune waar je wil zitten.
3. Selecteer een beschikbare stoel. Let op: per seizoenkaarthouder kun je één stoel claimen. Personen uit één huishouden mogen naast elkaar zitten. Let op: kom je niet uit één huishouden en claim je toch meerdere stoelen naast elkaar? Dan heeft Excelsior Rotterdam het recht je ticket te verplaatsen of – indien er geen geschikte plekken beschikbaar meer zijn – je ticket te annuleren.
4. Bevestig je order.
5. Na het succesvol afronden van de bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail. Let op: je orderbevestiging is niet je toegangsbewijs! Je e-ticket wordt na de reservering toegevoegd aan je account in de ticketshop. Je e-ticket staat onder het kopje “mijn bestellingen”. Je hoeft je e-ticket niet te printen. Scannen aan de poort via je telefoon is mogelijk. Hiervoor dien je via je telefoon in te loggen in de ticketshop. Let op: maak geen screenshot van de barcode, alleen de originele tickets kunnen worden gescand.

Hulp nodig bij het bestellen van je ticket? Neem contact met ons op via ticketing@sbvexcelsior.nl of bel tussen 09:00 en 17:00 uur naar 010 – 404 60 41.

Richtlijnen
Hoewel wij blij zijn dat we weer publiek mogen ontvangen, moeten wij met veel zaken rekening houden. Iedereen moet zich houden aan de richtlijnen van het RIVM. Alle informatie over maatregelen en richtlijnen kun je hier lezen.

Rookvrij
Het Van Donge & De Roo Stadion is net als de andere BVO-stadions vanaf dit seizoen rookvrij en mag er alleen nog worden gerookt op aangegeven locaties.

Ondanks alle maatregelen zijn wij blij dat we onze supporters weer mogen verwelkomen in het Van Donge & De Roo Stadion. Alles goed en ordelijk laten verlopen, kunnen we helaas niet alleen. Wij verwachten dan ook dat onze supporters zich verantwoordelijk opstellen.

Terug naar overzicht