Vacature: Excelsior4All zoekt projectcoördinator

27 december 2016

Stichting Excelsior4All is op zoek naar een projectcoördinator (m/v) voor 40 per week. Lees hieronder de volledige vacature.

Excelsior4All is de maatschappelijke organisaties van Excelsior Rotterdam en vertegenwoordigt de voetbalclub in de lokale samenleving. Excelsior4All is gevestigd in Stadion Woudestein en werkt samen met lokale overheden en maatschappelijke partners om de maatschappij te verbeteren.
De projecten die worden uitgevoerd zijn gericht op verschillende pijlers. Deze pijlers zijn in samenspraak met partners bepaald en bestaan uit: Sportparticipatie, gezondheid, educatie, re-integratie en veiligheid.

Excelsior Street League
De Excelsior Street League is een straatvoetbalcompetitie tussen verschillende wijken en/of buurten binnen de gemeente Rotterdam, waarbij het niet hoofdzakelijk draait om de sportieve prestaties van het team, maar juist om de maatschappelijke doelen. Dit project kan bijdragen aan alle maatschappelijke pijlers van de stichting en daarom zoeken wij een nieuwe collega.

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opzetten, coördineren en (door)ontwikkelen van de Excelsior Street League en het tevredenstellen van alle betrokken partijen.
Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het opzetten van de competitie, het organiseren van wedstrijden / voetbaltoernooien en hierbij aanwezig zijn, het onderhouden van contacten in de wijk en met commerciële -en maatschappelijke partners, het verzorgen van de communicatie rondom het project, de competitie uitbreiden met nieuwe doelgroepen en/of gebieden, het aansturen van vrijwilligers en studenten van de Excelsior Street League. Daarnaast verzorg je de gehele (financiële) administratie van het project. Dit alles doe je in goede samenwerking met je directe collega’s.

Wij vragen
· Een relevante opleiding op sociaal maatschappelijk of sportief gebied, afgesloten met een HBO diploma (Sport Marketing, HALO, CMV) of een MBO diploma met minimaal drie jaar relevante werkervaring.
· Affiniteit met voetbal.
· Goede communicatieve en sociale vaardigheden, integer en betrouwbaar.
· Geen 9-5 mentaliteit en beschikbaar in de avonduren en weekenden.
· Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij zoeken een doorzetter die bij voorkeur woonachtig is in Rotterdam of omgeving. Onze ideale kandidaat is stressbestendig, duidelijk en consequent. Hij/zij stelt heldere grenzen, gaat confrontaties niet uit de weg en is in staat om mensen te stimuleren en te enthousiasmeren. Onze nieuwe collega is maatschappelijk betrokken, legt gemakkelijk contact met jongeren en heeft oog voor hun kansen en mogelijkheden. Uiteraard voldoe je aan de door ons vastgestelde kerncompetenties: klant-, kwaliteit- en resultaatgericht.

Wij bieden
Excelsior biedt haar werknemers goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Werken bij Excelsior betekent een baan in een uitdagende en dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s. Aanstelling geschiedt in eerste instantie op basis van een jaarcontract.

Ben je geïnteresseerd?
Ben jij deze enthousiaste persoon met passie voor het vak? Reageer dan vóór 13 januari 2017 op deze vacature door je CV met motivatie/sollicitatiebrief te mailen naar info@excelsior4all.nl.

Terug naar overzicht