Vacature: Grafisch vormgeving stagiair(e) Excelsior

23 december 2019

Heb jij er altijd al van gedroomd om in de voetbalwereld te werken? Ben jij goed in grafisch vormgeven? Dan hebben wij DE stageplek die jij zoekt! Excelsior Rotterdam biedt jou de kans om de professionele voetbalwereld van dichtbij mee te maken.

Tijdens je stageperiode krijg jij een uniek kijkje achter de schermen van een voetbalorganisatie en draai je niet als stagiair(e), maar als collega mee in onze organisatie! Wij doen dit samen met onze partner op het gebied van vormgeving: het Rotterdamse Studio Nul.

Excelsior Rotterdam
Excelsior Rotterdam bestaat uit een aantal entiteiten. Zo heb je het eerste elftal, het Van Donge & De Roo Stadion, de Excelsior Business Club, de maatschappelijke Stichting Excelsior4All, de dames van Excelsior Barendrecht, Excelsior eSports en de Jeugdopleiding. Daarom zoeken wij niet één, maar twee stagiair(e)s die eerder genoemde onderdelen onder elkaar gaan verdelen.

Takenpakket
Beide stagiaires krijgen een breed takenpakket voor de eigen entiteiten. Zo zal je matchposts maken, digitale magazines ontwerpen, advertenties maken en nog veel meer! Stagiaires krijgen alle ruimte en vrijheid om de eigen creativiteit los te laten op de opdrachten, dit wordt erg gewaardeerd! Daarnaast mogen stagiaires ook meedenken in campagnes op het gebied van ticketing, merchandise, wedstrijden en activaties gericht op supporters en sponsoren.

Interesse?
Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur dan een e-mail naar nicole.deurholt@sbvexcelsior.nl met daarin jouw C.V., motivatiebrief en portfolio. Wie weet zien wij jou komend seizoen dan in ons stadion!

Functie: Stagiair(e) Grafisch Vormgeven
Bedrijf: Excelsior Rotterdam / Studio Nul
Periode: Vanaf januari 2020
Waar: Rotterdam, Kralingen
Uren: 40 uur

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Terug naar overzicht