Veel interesse voor MVO-ontbijt van Excelsior4All

23 mei 2017

Zo’n negentig partners en vrienden van Stichting Excelsior4All waren afgelopen woensdag afgekomen op het jaarlijkse MVO-ontbijt. Tijdens deze bijeenkomst verzorgden medewerkers van de maatschappelijke stichting van Excelsior workshops om de aanwezigen inzicht te geven in het werk van Excelsior4All.

Belang
Nadat de aanwezigen hadden genoten van een heerlijk ontbijtbuffet, opende presentator Hans Groenendijk de ochtend met een gesprek met Excelsior4All-voorzitter Otto de Witt Wijnen. Die benadrukte nog maar eens de groei die de stichting in de afgelopen heeft doorgemaakt en het belang van de projecten van Excelsior4All voor de stad.

Quiz
De aanwezigen konden daarna hun kennis over de maatschappelijke projecten etaleren in een heuse quiz. Met de mobiele telefoon konden zij antwoorden op vragen over de verschillende projecten van Excelsior4All. Ongeveer van helft waagde zich aan de quiz en uiteindelijk was het voormalig Excelsiorspeler Kevin Kamerbeek, die momenteel een afstudeerstage heeft bij de A. de Jong Groep, die de meeste vragen juist wist te beantwoorden. Hij won een Support Casper/Excelsiorshirt.

Workshops
Na de quiz was het tijd voor de workshops. Verspreid in het hoofdgebouw van het Van Donge & De Roo Stadion verzorgden medewerkers van Excelsior4All workshops over hun projecten. Steven Barents en Marinus Barendregt vertelden over Excelsior Schools, Deborah Gravenstijn over Talentontwikkeling = Topsport, Iris de Iongh en Jochen Dekker over Playing For Success en Andrean Loizides over de Excelsior Street League.

Mazars en Rabobank
De vijfde workshop draaide om maatschappelijke partnerships. Hans Groenendijk sprak daar met Ton Kamermans (Mazars) en Ronald van Raaij (Rabobank Rotterdam). Mazars is betrokken bij Playing For Success, waar medewerkers van dit bedrijf rekenlessen verzorgen. Rabobank Rotterdam is partner van de Excelsior Street League. Bij elkaar gaven de workshops een compleet beeld van de projecten van de stichting. Meer informatie over Excelsior4All is ook hier te vinden.

Terug naar overzicht