Vier Excelsior-spelers op pad met nationale teams

16 maart 2018

Volgend weekend is er geen eredivisievoetbal. Wel gaan verschillende van onze selectiespelers op pad met nationale teams. Wout Faes (foto), Levi Garcia, Dogucan Haspolat en Ogmundur Kristinsson gaan komende week op reis.

Wout Faes
Wout Faes komt volgende week twee keer in actie met de Belgische Nationale Beloften. In het stadion van De Graafschap spelen de Belgen op donderdag 22 maart vriendschappelijk tegen Nederland onder 21. Op maandag 26 maart staat vervolgens de kwalificatiewedstrijd voor EURO2019 tegen Hongarije op het programma.

Levi Garcia
Ook Levi Garcia komt komende week voor zijn land in actie. Trinidad & Tobago speelt twee vriendschappelijke interlands waarvoor de aanvaller van Excelsior is uitgenodigd. Op vrijdag 23 maart is Guadeloupe de tegenstander en twee dagen later speelt Trinidad & Tobago tegen Martinique.

Ogmunder Kristinsson
Ogmunder Kristinsson is door de bondscoach van IJsland opgeroepen voor twee vriendschappelijke interlands die zij gaan spelen. Op 23 maart is Mexico de tegenstander en op 27 maart spelen de IJslanders tegen Peru.

Dogucan Haspolat
Tenslotte heeft Dogucan Haspolat een uitnodiging ontvangen uit Zeist voor het Nederlands Elftal onder 18. Oranje speelt op vrijdag 23 maart een oefeninterland tegen de leeftijdsgenoten van Italië. Dit duel wordt gespeeld in de Italiaanse stad Biella. De wedstrijd in Stadion Agate begint om 14.30.

Terug naar overzicht