Joy Kersten volgend jaar speelster Excelsior Barendrecht

8 mei 2019

Excelsior Barendrecht heeft zich voor aankomend seizoen opnieuw weten te versterken met een speelster van Achilles’29. De 18-jarige middenveldster Joy Kersten, maakt net als Sophie Cobussen en Julia Ibes, de overstap van Achilles’29 naar Excelsior Barendrecht.

Volgende stap
,,Na vier leerzame jaren bij Achilles’29 ben ik klaar voor een volgende stap in een nieuwe omgeving. Ik hoop daarom ook aankomend jaar veel stappen te maken en belangrijk te zijn voor het team zowel binnen als buiten het veld’’, geeft Joy aan.

Verwachting
,,Ik verwacht dat wij het veel clubs aankomend seizoen lastig gaan maken. Tevens verwacht ik dat ik een leuke tijd ga hebben bij Excelsior Barendrecht. Ik heb er in ieder geval super veel zin in!’’

Algemeen
Joy Kersten is 18 jaar oud en komt uit Nijmegen. Naast het voetballen zit zij op dit moment in haar laatste jaar van de studie Marketing & Communicatie aan de Young Talent Academy in Nijmegen. Aankomend jaar neemt zij een tussenjaar om zich volledig op het voetbal te kunnen richten. Haar positie is op het middenveld en haar voorkeur gaat uit naar de nummer 10.

Voorgaande clubs
Joy heeft bij een aantal clubs gespeeld. Bij SV Nijmegen, SCH en Blauw wit heeft zij altijd bij de jongens gespeeld. Tevens heeft zij bij Achilles’29 een jaar met de jongens gevoetbald en vervolgens is zij gaan spelen in het Eredivisie Vrouwen team.

Terug naar vrouwen