Milet Hoornaar performance- en looptrainer van EBV

10 mei 2019

Met ingang van volgend seizoen heeft Excelsior Barendrecht een performance- en looptrainer: de 22-jarige Milet Hoornaar uit Dordrecht.

Keuze
,,Ik heb gekozen voor Excelsior Barendrecht, omdat het voor mij persoonlijk een hele mooie stap is. Ik vind het leuk om aan de slag te gaan met een jong team vol ambitie. Daarnaast vind ik het vooral leuk om de speelsters met mijn kennis beter te maken’’, geeft Milet aan.

Verwachting
,,Ik verwacht een mooie samenwerking waarin beide partijen iets voor elkaar kunnen gaan betekenen. Ik ben super enthousiast om een performanceprogramma op te zetten en ik ben ervan overtuigd dat zowel de speelsters als ikzelf hier heel veel van gaan leren.’’

Persoonlijke doelstelling
,,Mijn persoonlijke doelstelling is om voor komend seizoen het performanceprogramma goed neer te zetten en vooral te gaan leren van alle nieuwe situaties die zich gaan voordoen. Ik wil alle speelsters beter maken en het gevoel geven dat ze van mij kunnen leren. Op de lange termijn wil ik in dit wereldje blijven en mijn kennis blijven vergroten. Ook wil ik bijdragen aan de innovatie binnen de sport en het ontwikkelen van talentvolle atleten.

Algemeen
Milet Hoornaar is geboren in Dordrecht en momenteel bezig met een werkervaringsjaar bij de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Tijdens haar studie heeft ze metingen gedaan bij de jeugdopleiding van ADO, wat haar enthousiast maakte. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze is blijven hangen en momenteel de functie performance- en looptrainer vervult voor alle teams in de onderbouw. In het dagelijks leven doet Milet aan sprinten en zij traint hier 5 tot 6 keer per week voor.

VU in Amsterdam
Een jaar geleden was Milet nog aan het studeren. Ze volgde opleiding Human Movement Science aan de VU in Amsterdam. Milet is nog niet zo lang actief in de voetbalwereld, waardoor zij alleen ervaring heeft opgedaan bij de jeugdopleiding van ADO Den Haag.

Terug naar vrouwen