Mitchel van der Spoel nieuwe keeperstrainer van EBV

26 juni 2019

Mitchel van der Spoel wordt toegevoegd aan de staf van Excelsior Barendrecht. De 26-jarige Ridderkerker gaat aan de slag als keeperstrainer bij het gezamenlijke vrouwenteam van Excelsior Rotterdam en BVV Barendrecht.

Keuze
,,Ik heb gekozen voor Excelsior Barendrecht, omdat het plan en de ideeën van Richard mij erg aanspreken. Richard is een paar jaar geleden mijn trainer geweest en ik weet zeker dat onze werkwijzen en ideeën over voetbal en keepen dusdanig op elkaar aansluiten, dat we er voor iedereen een leerzaam seizoen van kunnen maken’, zegt hij.

Verwachting
,,Ik verwacht met een gemotiveerde groep aan de slag te gaan om elke dag beter te kunnen worden. Doordat ik zelf nog als keeper actief ben, kan ik effectiever aan de slag gaan en makkelijker ervaringen uitwisselen. Je leert tenslotte van en met elkaar.’’

Persoonlijke doelstelling
,,In het leven vind ik het belangrijk dat je er elke dag alles uit probeert te halen. Of dat nou op school, sport of je werk is. Mijn persoonlijke doelstelling is dan ook om deze groep keepers komend seizoen zoveel mogelijk verder te ontwikkelen.’’

Algemeen
Mitchel van der Spoel is 26 jaar oud en geboren in Rotterdam. Hij woont zijn hele leven al in Ridderkerk. Sinds drie jaar is hij werkzaam als leraar op een basisschool in Ridderkerk. Hij heeft daar de afgelopen jaren les gegeven aan groep 8.

Voorgaande clubs
Mitchel heeft de afgelopen seizoenen gekeept bij SV Slikkerveer. Bij deze vereniging heeft hij tevens keeperstrainingen verzorgd voor de gehele jeugdafdeling. Komend seizoen gaat Mitchel als keeper aan de slag bij VV Rijsoord.

Terug naar vrouwen