Statistieken Excelsior Barendrecht – Achilles ’29

19 april 2018

Excelsior Barendrecht speelt vrijdagavond in het Van Donge & De Roo Stadion na de interlandstop van drie weken weer een wedstrijd in de Eredivisie. Net als in de laatste wedstrijd voor de interlandstop is Achilles ’29 weer de tegenstander, dat over precies drie weken weer de tegenstander is. In de plaatseringsgroep, waarin nog zes wedstrijden te spelen zijn, treffen alle ploegen elkaar namelijk drie keer.

Achilles ’29
Achilles ’29 staat in de plaatseringsgroep op de tweede plaats. De vrouwen uit Groesbeek bleven ongeslagen in de eerste drie wedstrijden na de hervatting van de competitie en hebben één punt minder dan koploper ADO Den Haag. Op 30 maart eindigde de laatste ontmoeting in Groesbeek in een 2-1 overwinning voor Achilles ’29. Bonita Theunissen, met zeven doelpunten clubtopscorer, scoorde beide doelpunten namens Achilles ’29 en Sherallin Henríquez deed acht minuten voor tijd iets terug namens Excelsior Barendrecht.

Doelpunten
Door dit doelpunt is Henríquez met drie doelpunten de clubtopscorer van Excelsior Barendrecht. Nidia Bos en Kim Hendriks scoorden beiden tweemaal en zes andere speelsters scoorden allen één doelpunt. Excelsior Barendrecht heeft in de eerste drie wedstrijden van de plaatseringsgroep al bijna even vaak gescoord (zes doelpunten) als in de zestien wedstrijden van de reguliere competitie (zeven doelpunten).

Kaartverkoop
De vrouwen van Excelsior Barendrecht spelen op vrijdag 20 april weer een thuiswedstrijd in het Van Donge & De Roo Stadion. Achilles’29 is die avond de tegenstander van Excelsior Barendrecht. De aftrap is om 19.30 uur. Seizoenkaarthouders en sponsors van Excelsior Rotterdam hebben gratis toegang tot dit duel. Losse kaarten voor deze wedstrijd zijn te koop via Excelsior Tickets.

Terug naar vrouwen