Statistieken Excelsior Barendrecht - PEC Zwolle

25 januari 2018

Excelsior Barendrecht hervat de Eredivisie Vrouwen vrijdag met de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. De aftrap is om 19.30 uur. Hoewel er nog vier wedstrijden zijn te spelen in de reguliere competitie, is Excelsior Barendrecht er zeker van dat de reguliere competitie wordt afgesloten op de laatste plaats. De eerste twaalf wedstrijden leverden geen punten op.

PEC Zwolle
PEC Zwolle, de nummer zeven van de Eredivisie Vrouwen, maakt daarentegen nog kans om de reguliere competitie te eindigden bij de eerste vijf. De Zwolse vrouwen speelden tot dusverre tien wedstrijden, waarin veertien punten werden behaald. De achterstand op de vijfde plaats bedraagt slechts één punt. De eerste vijf ploegen strijden na de reguliere competitie in een kampioensgroep om de landstitel. De onderste vier ploegen hervatten het seizoen in een plaatseringsgroep.

Eerdere ontmoeting
Eerder dit seizoen verloor Excelsior Barendrecht de uitwedstrijd bij PEC Zwolle met 2-0. Deze eindstand stond op 27 oktober al voor rust op het scorebord. Babiche Roof zette PEC Zwolle na twintig minuten spelen op voorsprong en acht minuten voor tijd verdubbelde Lianne Bruijs de stand door eigen doelvrouw Sofie Van Houtven te passeren.

Speelster statistieken
Vijf speelsters van Excelsior Barendrecht misten dit seizoen nog geen wedstrijd. Sofie Van Houtven, Nidia Bos en Lianne Bruijs stonden zelfs de volledige 1.080 minuten op het veld en misten nog geen minuut. De zes gescoorde doelpunten werden gemaakt door zes verschillende speelsters, waarvan Nidia Bos als laatst tot scoren kwam. Zes speelsters ontvingen een gele kaart van de scheidsrechter, waarvan Lianne Bruijs met twee kaarten het vaakst.

Kaartverkoop
Voor seizoenkaarthouders en sponsors van Excelsior geldt morgen vrije toegang op vertoon van de seizoenkaart. Voor leden en sponsoren van BVV Barendrecht verloopt de ticketverkoop via de vereniging. Losse kaarten zijn te koop via Excelsior Tickets. Voor deze wedstrijd geldt een vrije verkoop.

Meer Vrouwen

zo 21 april 2024

Excelsior Vrouwen verliest met 2-4 van Fortuna Sittard

Vier dagen na de verloren halve finale in de KNVB Beker heeft Excelsior Vrouwen opnieuw verloren…

Zondag is deel 2 van Excelsior Vrouwen vs. Fortuna Sittard Vrouwen. Na de nederlaag in het…