Statistieken FC Twente - Excelsior Barendrecht

14 december 2017

Excelsior Barendrecht speelt vrijdag de laatste uitwedstrijd voor de winterstop. Op Sportpark Slangenbeek is nummer twee FC Twente de tegenstander. Hiermee speelt Excelsior Barendrecht tegen de oude club van Zoï van de Ven. De langdurig geblesseerde middenveldster, van 2014 tot 2017 spelend voor FC Twente, maakte haar profdebuut in Enschede.

Eerdere ontmoeting

In de derde speelronde van dit seizoen verloor Excelsior Barendrecht in Barendrecht met 6-0 van FC Twente. Tijdens deze wedstrijd, gespeeld op 22 september 2017, was de stand zes minuten voor tijd nog 0-2. FC Twente zorgde er in de slotfase met vier doelpunten voor dat Excelsior Barendrecht de op één na grootste nederlaag leed. De helft van de doelpunten van FC Twente werd gescoord door Ellen Janssen.

FC Twente
FC Twente, met drie punten achterstand nummer twee van de Eredivisie, speelde afgelopen dinsdag nog de tweede helft van de uitwedstrijd tegen koploper Ajax. Vrijdag werd deze wedstrijd in de rust bij een stand van 1-0 in het voordeel van Ajax gestaakt vanwege hevige sneeuwval. De jarige Myrthe Moorrees zorgde er een minuut voor tijd voor dat FC Twente niet voor niets opnieuw naar Amsterdam was afgereisd. De verdedigster scoorde raak uit een vrije trap maar kreeg niet veel later ook haar tweede gele kaart, waardoor ze is geschorst voor het treffen met Excelsior Barendrecht.

Meer Vrouwen

vr 19 april 2024

Excelsior Vrouwen zondag opnieuw tegen Fortuna Sittard

Zondag is deel 2 van Excelsior Vrouwen vs. Fortuna Sittard Vrouwen. Na de nederlaag in het…

Excelsior Vrouwen is er woensdagavond niet in geslaagd om de finale van de TOTO KNVB Beker…