Wederom groots elite voetbaltoernooi in Rotterdam

13 mei 2019

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni is het tijd voor de SportChain Cup Rotterdam U11! In samenwerking met Excelsior Rotterdam organiseren SportChain en AcademyTrips een van de beste U11 voetbaltoernooien wereldwijd. 48 teams uit 15 landen over de hele wereld strijden tegen elkaar bij het Van Donge & De Roo Stadion en de velden van het jeugdcomplex.

Voetbalkunsten
Tijdens de SportChain Cup Rotterdam U11 2019, voorheen Rotterdam Football Cup, krijgen jonge voetballers de kans om zich te ontwikkelen. Door het spelen tegen teams uit andere landen maken zij kennis met andere voetbalkunsten en culturen.

Uitdaging in overvloed
48 teams met de leeftijdscategorie onder 11 jaar van onder andere Juventus en Inter Milan spelen onder andere tegen 16 amateurteams uit Nederland. Een uitgelezen kans voor de amateurteams om te proeven hoe het in de elite voetbalwereld eraan toe gaat. Net als alle SportChain Cups Rotterdam zal ook dit weer een onvergetelijke editie worden.

Toffer ervaring
,,Crossfire Premier heeft een hele toffe ervaring gehad. Van dag één van het toernooi tot de laatste was de organisatie uitstekend. Jullie waren er altijd om ons te helpen. Iedere wedstrijd was een echte uitdaging. Het was dan ook geweldig om tegen al die internationale teams te spelen!’’, aldus de coach van Crossfire Premier over de SportChain Cup Rotterdam U15 van het afgelopen Paasweekend.

Praktisch informatie
SportChain en AcademyTrips organiseren het gehele toernooi. Het vindt plaats bij het Van Donge & De Roo Stadion, de thuisbasis van Excelsior Rotterdam, en de velden van het jeugdcomplex. Op zaterdag 1 en zondag 2 juni spelen de teams wedstrijden in poules, waarna de finale volgt. Het toernooi wordt gesponsord door Just Secure en Albert Heijn.

Mis het niet!
Natuurlijk bestaat er geen voetbal zonder enthousiaste aanmoediging! Daarom is iedereen van harte welkom om de SportChain Cup Rotterdam U11 2019 te bezoeken. Entree voor één dag is 4 euro, voor beide dagen kost het 6 euro. Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn het toernooi te bezoeken, houden we de Instagram van SportChain Cup bij. Zo hoeft u niks te missen!

Terug naar overzicht