Kom jij ons morgenavond steunen tegen Telstar?

16 januari 2019

Aanstaande vrijdag staat de thuiswedstrijd tegen Telstar op het programma. De bal gaat om 20:00 uur rollen, maar daarvoor is er al van alles te beleven op en rond het Fanplein. Kom jij ons vrijdag steunen in het Van Donge & De Roo Stadion?

Supportersmaaltijd
Voorafgaand aan de wedstrijd kun je in het supportershome weer genieten van een heerlijke maaltijd. In samenwerking met Smokey Flavors serveren we vanaf 17:30 uur een met pulled pork gevulde wrap, knoflooksaus en couscous, friet en mayonaise. Voor slechts 12,50 euro (inclusief één drankje) kun je genieten van dit menu. Reserveren via reserveringen@excelsiorhospitality.nl.

Fanplein
Eten en drinken kun je uiteraard ook op het Fanplein, dat vanaf 18:15 uur geopend is. Daar kun je onder het genot van een hapje en drankje met je vrienden of mede supporters voorbeschouwen op de wedstrijd. Ook kun je op het Fanplein een potje FIFA spelen in de Fan Experience Container, een potje tafelvoetballen of Excelsior fanartikelen aanschaffen bij de merchandisecontainer. Wie weet kom je onze mascotte Woutje Stein wel tegen op het Fanplein om met hem op de foto te gaan.

Pin-only
In het Van Donge & De Roo Stadion kun je alleen met pin afrekenen bij de food & drink punten. In het supportershome kan ook contant worden afgerekend.

Balletje trappen op het hoofdveld
Na afloop van de wedstrijd kunnen jonge fans zelf een balletje trappen op het hoofdveld van het Van Donge & De Roo Stadion. Je mag het speelveld pas betreden als de aanwezige stewards hiervoor toestemming geven. Daarvoor is het niet toegestaan om op het veld te komen.

Tickets bestellen
Heb je nog geen tickets voor Excelsior – Telstar? Bestel ze dan hieronder. Voor dit competitieduel is er vrije verkoop. Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar ticketing@sbvexcelsior.nl.

In de tweede seizoenshelft spelen we in totaal nog 9 thuiswedstrijden. Wil jij geen thuisduel missen? Dan is een halve seizoenkaart de makkelijkste en voordeligste manier om deze allemaal te bezoeken. Een halve seizoenkaart is al verkrijgbaar vanaf 55 euro (jeugdtarief). Klik op onderstaande button voor alle tarieven en het bestellen van een halve seizoenkaart.

Wedstrijdsponsor: Nederlof Fish
Balsponsor: DUO Notariaat & Adviseurs

Terug naar overzicht