Excelsior dinsdag in het bekertoernooi tegen FC Eindhoven

15 december 2019

Excelsior Rotterdam speelt aanstaande dinsdag in het TOTO KNVB Bekertoernooi tegen FC Eindhoven. De aftrap in het Van Donge & De Roo Stadion is om 19:45 uur. Eerder won Excelsior in de competitie met 5-4 van FC Eindhoven, dus het belooft weer een spectaculair duel te worden. Seizoenkaarthouders en sponsors kunnen deze bekerwedstrijd gewoon met hun vaste kaarten bezoeken.

Fanplein
Er is dinsdag geen supportersmaaltijd in het supportershome. Wel kun je daar en op het Fanplein terecht bij de diverse food & drink punten. Het supportershome is vanaf 18:15 uur geopend. Excelsior merchandise en fanartikelen zijn verkrijgbaar in de Merchandisecontainer. Wil je een potje FIFA spelen? Dat kan in de Fan Experience Container. Ook kun je op het Fanplein een potje tafelvoetbal spelen of op de foto met onze mascotte Woutje Stein.

Pin-only
In het Van Donge & De Roo Stadion kun je alleen met pin afrekenen bij de food & drink punten. In het supportershome kan eventueel ook contant worden afgerekend.

Balletje trappen op het hoofdveld
Na afloop van de wedstrijd kunnen jonge fans zelf een balletje trappen op het hoofdveld van het Van Donge & De Roo Stadion. Je mag het speelveld pas betreden als de aanwezige stewards hiervoor toestemming geven. Daarvoor is het niet toegestaan om op het veld te komen.

Tickets bestellen
Heb je nog geen tickets voor Excelsior – FC Eindhoven? Bestel ze dan hieronder. Voor dit bekerduel gelden gereduceerde tarieven. Let op: voor dit duel geldt vrije verkoop. Vragen? Stuur dan een mailtje naar ticketing@sbvexcelsior.nl.

Bestel je een halve seizoenkaart? Dan heb je naast de 9 thuiswedstrijden na de winterstop (inclusief de krakers tegen NAC Breda, Go Ahead Eagles en De Graafschap) gratis toegang tot het bekerduel tegen FC Eindhoven (dinsdag 17 december, 19:45 uur) en SC Cambuur (zondag 22 december, 14:30 uur).

Wedstrijdsponsor: De Kralingse Vrienden
Balsponsor: Promax IT

Terug naar overzicht