Kom jij ons vrijdag supporten tegen FC Den Bosch?

17 februari 2020

Februari is bij ons de maand van de liefde! Afgelopen vrijdag stond in het teken van Valentijnsdag en aankomende vrijdag staat clubliefde centraal. Die avond spelen wij om 20:00 uur in het Van Donge & De Roo Stadion tegen FC Den Bosch. Kom jij ons supporten?

Kaartverkoop
Voor dit duel geldt helaas geen vrije verkoop. Seizoenkaart- en clubkaarthouders kunnen maximaal 8 tickets aanschaffen en actieve klanten (mensen die eerder geregistreerd kaarten hebben aanschaft voor onze wedstrijden) kunnen er maximaal 4 kopen. Heb je vragen of problemen? Stuur dan een mailtje naar ticketing@sbvexcelsior.nl.

stamppottenbuffet in het supportershome
Vanwege het begin van de ‘ski’ vakantie kun je voorafgaand aan Excelsior – FC Den Bosch in het supportershome terecht voor een winters stamppottenbuffet met hutspot, zuurkool en knolselderij met gestoofde sukade van rund, kalfsgehaktbal en gemarineerde speklap. Kosten 12,50 euro per persoon, inclusief 1 drankje. Het supportershome is geopend vanaf 17:30 uur. Reserveren via reserveringen@excelsiorhospitality.nl.

Fanplein
Eten en drinken kun je uiteraard ook op het Fanplein, dat vanaf 19:00 uur geopend is. Daar kun je met je vrienden of mede supporters voorbeschouwen op de wedstrijd. Ook kun je op het Fanplein een potje FIFA spelen in de Fan Experience Container, een potje tafelvoetballen of Excelsior fanartikelen aanschaffen bij de merchandisecontainer

Pin-only
In het Van Donge & De Roo Stadion kun je alleen met pin afrekenen bij de food & drink punten. In het supportershome kan ook contant worden afgerekend.

Balletje trappen op het hoofdveld
Na afloop van de wedstrijd kunnen jonge fans zelf een balletje trappen op het hoofdveld van het Van Donge & De Roo Stadion. De aanwezige stewards geven het sein zodra het veld betreden mag worden. Daarvoor is het niet toegestaan om op het veld te komen. Het betreden van het veld kan gemakkelijk via het nieuwe hek voor het stuk waar ‘de mannenhoek’ staat.

Wedstrijdsponsor: Eticoll
Balsponsor: BeGlobal Product Media

Terug naar overzicht