Vrijdag spelen we in eigen stadion tegen MVV Maastricht

2 maart 2020

Aanstaande vrijdag spelen we in ons eigen Van Donge & De Roo Stadion tegen MVV Maastricht. De aftrap is om 20:00 uur, maar vanaf 19:00 uur ben je al welkom op het Fanplein en in het stadion. Wil je voor de wedstrijd een hapje eten? Dat kan vanaf 17:30 uur in het supportershome.

Kaartverkoop
Voor dit duel geldt vrije verkoop. Bestel jouw tickets via de button hieronder.

Heb je vragen of problemen? Stuur dan een mailtje naar ticketing@sbvexcelsior.nl.

Vooraf eten in het supportershome

Kosten 12,50 euro per persoon, inclusief 1 drankje. Het supportershome is geopend vanaf 17:30 uur. Reserveren via reserveringen@excelsiorhospitality.nl.

Fanplein
Eten en drinken kun je uiteraard ook op het Fanplein, dat vanaf 19:00 uur geopend is. Daar kun je met je vrienden of mede supporters voorbeschouwen op de wedstrijd. Ook kun je op het Fanplein een potje FIFA spelen in de Fan Experience Container, een potje tafelvoetballen of Excelsior fanartikelen aanschaffen bij de merchandisecontainer

Pin-only
In het Van Donge & De Roo Stadion kun je alleen met pin afrekenen bij de food & drink punten. In het supportershome kan ook contant worden afgerekend.

Balletje trappen op het hoofdveld
Na afloop van de wedstrijd kunnen jonge fans zelf een balletje trappen op het hoofdveld van het Van Donge & De Roo Stadion. De aanwezige stewards geven het sein zodra het veld betreden mag worden. Daarvoor is het niet toegestaan om op het veld te komen. Het betreden van het veld kan gemakkelijk via het nieuwe hek voor het stuk waar de mannenhoek staat.

Wedstrijdsponsor: Fémur Beheer
Balsponsor: East Total Logistics

Terug naar overzicht