Zet Excelsior Rotterdam recordreeks voort tegen VVV-Venlo

9 maart 2018

Excelsior Rotterdam behaalde nog nooit zoveel punten in uitwedstrijden als dit seizoen (22). Het goede nieuws is daarom dat we morgen weer op vreemde bodem spelen. Om 19.45 uur is de aftrap in Limburg waar VVV-Venlo de tegenstander is.

Reacties
Mitchell van der Gaag maakte vorige week bekend dat hij Excelsior na dit seizoen gaat verlaten. ,,Ik heb daar niet zo heel veel reacties op gehad, maar er zijn ook niet zo veel mensen die mijn telefoonnummer hebben’’, reageerde hij op de vraag of zijn aangekondigde vertrek veel had losgemaakt. ,,Nu het naar buiten is, kunnen we weer vooruitkijken. Het belangrijkste is dat wij het seizoen goed gaan afsluiten en dat we ons zo snel mogelijk veilig spelen.’’

VVV-Venlo
,,VVV-Venlo is inderdaad te vergelijken met ons als je kijkt naar het budget en de manier van spelen’’, keek Van der Gaag vooruit naar het treffen met VVV-Venlo morgenavond in Venlo. ,,Zij functioneren ook goed als team en hetzelfde geldt voor ons. Daarnaast hebben we allebei spelers met specifieke kwaliteiten. VVV-Venlo heeft een goede ploeg, met spelers die een wedstrijd kunnen beslissen, ook uit standaardsituaties. Ze zijn moeilijk te verslaan en staan niet voor niets al op 33 punten.’’

Afwezigen
Excelsior mist morgenavond sowieso Stanley Elbers. Hij viel tegen AZ uit met een hamstringblessure en staat enkele weken aan kant. Positief is dat Jordy de Wijs zich weer heeft gemeld op het veld, zijn herstel verloopt voorspoedig. Hij doet weer delen met een groepstraining mee. Dat geldt helaas niet voor Zakaria El Azzouzi, die sinds het trainingskamp in Portugal kampt met buik/liesklachten. Doelman Alessandro Damen is nog aan het herstellen van zijn knieblessure, terwijl Desevio Payne afgelopen maandag zijn eerste minuten heeft gemaakt met Excelsior 2.

Bekijk hier de statistieken van de wedstrijd tegen VVV-Venlo.

Kaartverkoop
Helaas zal er zaterdag geen supportersbus rijden naar Venlo, maar het is wel mogelijk om deze uitwedstrijd met de auto te bezoeken. Kaarten kosten 20 euro en zijn te koop via Excelsior Tickets. Het stadion in Venlo gaat om 18.45 uur open, pas dan zijn supporters van Excelsior welkom in de bussluis, waar geparkeerd moet worden. Het is niet toegestaan om de binnenstad te bezoeken of met de trein te reizen.

Terug naar overzicht