Sponsorgids

Official sponsor

SponsorCarlton Oasis Hotel
ContactpersoonFrederik Reimers
AdresCurieweg 1
3208 KJ Spijkenisse
Telefoon0181 - 625222
Fax0181 - 611094
E-mailfreimers@oasis.carlton.nl
Internetadreshttp://www.carlton.nl/oasis

Het Carlton Oasis is een ware oase van comfort en luxe, de ideale locatie om te genieten van een verblijf zonder stress en drukte. Door de gunstige ligging biedt het hotel het beste van twee werelden: de levendigheid van de metropool Rotterdam én de landelijke rust van Zeeland. Met 139 hotelkamers, 10 vergaderzalen waaronder een unieke Ballroom voor maximaal 280 personen en 200 gratis parkeerplaatsen is het Carlton Oasis hét hotel voor Zuid- West Nederland.
Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat ben je van harte welkom in het health center Carlton Sports. Voor een verfrissende duik in het zwembad of een stevige ‘workout’ op de fitness toestellen kan je hier terecht. Daarnaast tref je een sauna en een stoombad waarin het aangenaam ontspannen is na een drukke dag.
De Engelse pub ‘The Desert Inn’ biedt gelegenheid voor een informele maaltijd of een borrel tot in de late uurtjes terwijl je kijkt naar een voetbalwedstrijd of een andere sportwedstrijd op één van de tv’s.
In Brasserie Palmsgarden ontmoeten mensen elkaar voor een ongedwongen, uitstekende maaltijd. Of dat nu het ontbijtbuffet is, een lunch met zakenrelaties, een maaltijd na een dag werken of een feestelijk diner. De sfeer is warm en gezellig en voor zowel kleine als grotere gezelschappen geschikt.