Sponsorgids

Official sponsor

SponsorFreelancers United HR
ContactpersoonLeonard Polman en/of Mijke Vossen
AdresBleiswijkseweg 55, k 2.08
2712 PB Zoetermeer
Telefoon06 – 12 50 76 25
Fax
E-mailwe-hr@freelancersunited.nl
Internetadreshttp://www.freelancersunited.nl

Tijdelijke HR mankracht en doelgerichte ondersteuning bij personeelsvraagstukken

Je bent directeur of HR manager en jouw verantwoordelijkheid ligt bij alles wat te maken heeft met het personeel. Je bent op zoek naar manieren om te groeien met het bedrijf en je weet dat de medewerkers een centrale rol spelen in deze groei. Maar hoe je jouw mensen meeneemt naar het volgende niveau, is iets waarbij je wel wat praktische of juist strategische hulp kunt gebruiken.

Via Freelancers United HR krijg je toegang tot de juiste HR professional die je hierbij ondersteunt. Als betrokken HR professionals ondersteunt Freelancers United HR organisaties en teams op persoonlijke en pragmatische wijze bij organisatievraagstukken rondom personeel.

Afhankelijk van de doelstellingen van jouw organisatie, kunnen wij je op verschillende manieren steunen, zolang dat jouw zorg en probleem maar wegneemt. Allereerst bieden we je een interim HR specialist die je ondersteunt bij het project of ter vervanging bij afwezigheid. Maar denk ook aan advies over concurrerende arbeidsvoorwaarden, het verbeteren van de teamsamenwerking of het opstellen van een innovatieve strategie met concrete hulp bij de implementatie. Andere voorbeelden zijn het verduidelijken van verantwoordelijkheden binnen het bedrijf, bouwen van een winnende cultuur en ondersteunen van managers met effectief leidinggeven.

Om te zorgen dat wij hulp leveren waar je ook echt iets aan hebt, is het van belang dat wij jouw uitdaging volledig begrijpen, maar ook dat we een persoonlijke klik hebben. Alleen op die manier geloven we dat wij een goede vertaalslag kunnen maken naar jouw dagelijkse praktijk. En onze tevreden opdrachtgevers denken er ook zo over.

Wil je vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact op via we-hr@freelancersunited.nl of bel met 010-210 44 46. Heb je op dit moment geen vraagstuk maar wil je wel op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op HR gebied, volg ons dan op LinkedIn.