Sponsorgids

Official sponsor

SponsorMansveld Vastgoedonderhoud
ContactpersoonDe heer Leo Timmers
AdresSteenbakkerij 43
2913 LJ Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoon0180 - 726 920
Fax0180 - 726 990
E-mailinfo@mansveldtotaal.nl
Internetadreswww.mansveldtotaal.nl

Sinds 1915 Duurzame conservering van stalen gevel- en dakbeplating. Mansveld Totaal is op dit gebied uw specialist. Bijna honderd jaar ervaring en de techniek van nu, staan garant voor service en kwaliteit. Dat betekent heldere afspraken, korte lijnen en snel schakelen. Uw winst? Een aanzienlijke kostenbesparing en uw gebouw ziet er weer als nieuw uit. Ook op het gebied van gevelschadeherstel en alle voorkomende woning en bedrijfs, constructie- en aluminiumschilderwerken is Mansveld Totaal uw betrouwbare partner.

Renovatie vs Nieuwbouw De stalen gevelbeplating van uw bedrijfspand verouderd. Hierdoor verliest het zijn oorspronkelijke kleur en is het niet langer het visitekaartje van uw onderneming. Op een gegeven moment moet u kiezen: vernieuwen of renoveren. Vervangen is mogelijk, maar door de omvang vaak zeer kostbaar. Bovendien gaat het vaak ten koste van uw productie. Renoveren is dé kosten- en tijdbesparende oplossing. Door het aanbrengen van onze speciale coatings blijven gevel en dak behouden en wordt de levensduur aanzienlijk verlengd.

Restyling Kan uw bestaande bedrijfspand wel een opfrisbeurt gebruiken? Of wilt u graag de companykleuren op de gevels zien? Dat is onze specialiteit. We restylen uw gevel met een speciale op de ondergrond afgestemde coating. We maken de gevel schoon, voeren eventueel reparaties uit en brengen de coating aan. De belangrijkste winst? Een fris uiterlijk en u heeft er jarenlang geen omkijken meer naar.