Sponsorgids

Official sponsor

SponsorOoms Rotterdam BV
ContactpersoonPaul van den Herik en Gert-Jan Lodder
AdresMaaskade 113
3071 NJ Rotterdam
Telefoon06-53390801 en 06-53384498
Fax
E-mailp.vd.herik@ooms.com en g.lodder@ooms.com
Internetadreshttp://www.oomsfinancieeladviseurs.com

Ooms Makelaars
Ooms Makelaars is een solide en integere dienstverlener op het gebied van woningmakelaardij, commercieel vastgoed, financieel advies en taxaties. Ooms weet wat er leeft. Dat kunnen we na ruim 90 jaar met een gerust hart zeggen. Al sinds 1927 zijn we actief. Toen één vestiging in Rotterdam, nu acht verdeeld over de gehele regio. Door die verschillende vestigingen staan we nog altijd even dicht bij onze klanten als toen, letterlijk en figuurlijk, en kunnen we u een persoonlijke dienstverlening bieden.

Ooms Makelaars Wonen
Heb je verhuisplannen of ben je juist op zoek naar een nieuwe droomwoning? Wil je deskundig en succesvol begeleid worden? Wij kunnen je hierbij helpen. We zijn onlangs uitgeroepen tot hét nummer 1 makelaarskantoor van de Rotterdamse regio!

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting
In Rijnmond, Drechtsteden en Noordwest-Brabant is Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting de meest ervaren bedrijfsmakelaar en vastgoedadviseur van de regio. Met de beste specialisten in de aan- en verkoop, huur en verhuurbemiddeling van alle vormen bedrijfspanden. We zijn onlangs uitgeroepen tot de nummer 1 bedrijfsmakelaar van de regio!

Ooms financieel adviseurs
Ooms financieel adviseurs is de grootste onafhankelijke financieel adviseur in de regio Rotterdam en Drechtsteden. Je kunt er terecht voor financieel advies, waaronder hypotheek- en verzekeringsadvies. We zijn zelfstandig, 100% onafhankelijk en werken voor alle mensen uit onze regio. Ook voor degenen die via een andere makelaar een huis willen (ver)kopen of gekocht hebben.

Ooms Taxaties
Het kantoor van Ooms Makelaars Taxaties staat los van de overige Ooms-bedrijven en taxeert zowel woning- als commercieel vastgoed. Hierdoor ben je verzekerd van een onafhankelijke en deskundige taxatie.

Heb je interesse in een of meerdere van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: 010-4248888