Sponsorgids

Official sponsor

SponsorPraktijkmensen BV
ContactpersoonHans van der Aar
AdresGemeenlandsedijk Zuid 47
3216 AH Abbenbroek
Telefoon06 - 53929223
Fax
E-mailhans@mastehr.nl
Internetadreshttps://www.mastehr.nl

Dóór minder druk, meer resultaat!

Een fors deel van resultaatdruk bij organisaties wordt veroorzaakt doordat ze qua productiviteit en scherpte niet uit hun mensen halen wat erin zit. Dit leidt tot te lage productiviteit, te hoge faalkosten en onnodige uitval. De klassieke oplossingen hiervoor zijn: KPI’s aanscherpen, POP-gesprekken houden en monitoring intensiveren.

We hebben een aanpak ontwikkeld die sneller en preciezer scherpte en productiviteit mobiliseert dan de traditionele managementtools. Onze methode analyseert, en vertaalt analyseresultaten in praktische (management)handvatten om zonder de traditionele druk binnen 3 maanden toch een flinke en concreet meetbare resultaatstijging in termen van productiviteit, faalkosten en uitval te bewerkstelligen.

Wij noemen dit het Persoonlijk Werkvermogen®. Het Persoonlijk Werkvermogen® geeft aan wat de optimale prestatie van mensen in hun werkomgeving kan zijn, waar die weg lekt en hoe deze is te mobiliseren. Daarmee voorspelt de methode wat het verhogen van iemands potentieel voor concreet bedrijfsresultaat oplevert!
Hiermee vervullen we onze wens om met een haast klassieke HR-uitdaging direct het resultaat van een organisatie te verbeteren.