Sponsorgids

Official sponsor

SponsorVan der Helm BV
ContactpersoonMarco Dächer
AdresDebussystraat 2
3161 WD Rhoon
Telefoon010 - 506 65 31
Fax
E-mailm.dacher@vdhelm.com
Internetadreshttps://www.vanderhelmlogistics.com/

Van der Helm is een Nederlands familiebedrijf dat in 1936 is opgericht. Wij hebben als onafhankelijke en neutrale organisatie jarenlange ervaring in het succesvol afstemmen van logistieke schakels voor een grote groep klanten. Van oorsprong zijn wij erg resultaat- en servicegericht en wij staan altijd klaar om onze klanten te helpen om complexe klussen te klaren. Of het nu gaat om multimodaal transport, warehousing of douane formaliteiten, wij blijven ons ontwikkelen om mee te groeien met de markt en om onze kennis up to date te houden.

Met vele klanten hebben wij al een langdurige relatie, dat is ook waar wij naar streven binnen een samenwerking. Dit geldt niet alleen voor de relatie met onze klanten, maar zeker ook voor de relatie met onze medewerkers.
Onze missie als logistiek partner

Door het op maat aanbieden van verschillende transport modaliteiten, het toepassen van sociale en technische innovaties, de inzet van IT-tools en het leveren van douane en fiscale formaliteiten bieden wij u (totaal)oplossingen op het gebied van logistiek en transport. U kunt bij ons terecht voor één van deze activiteiten of voor het gehele supply chain management proces.

De relatie met onze opdrachtgevers zien wij als partnerships. Door het verstrekken van onderbouwde adviezen helpen wij uw dienstverlening te verbeteren en uw logistieke trajecten te professionaliseren. Zo kunt u zich focussen op uw core business.

Van der Helm is hoofdsponsor van Excelsior Barendrecht Vrouwen en schenkt de ruimte op het shirt aan Spieren voor Spieren.