Sponsorgids

Official sponsor

SponsorVINCI Facilities
ContactpersoonDe heer John Breure
AdresLaan van Europa 450
3317 DB Dordrecht
Telefoon078 - 750 83 23
Fax078 - 750 82 28
E-mailjohn.breure@vinci-facilities.com
Internetadreshttp://www.vinci-facilities.com

VINCI Facilities Nederland is specialist in Integrated Facility Management én in gebouwgebonden techniek. Onze diepgaande kennis over de levenscyclus van techniek en gebouwen én onze ervaring met facility management benutten we optimaal om te voldoen aan de unieke behoeften van iedere klant. Zowel lokaal als internationaal. Wij ontwerpen, bouwen en beheren faciliteiten die zich richten op het verbeteren van onze kwaliteit van leven. Ons motto is dan ook ‘Taking care’:

– Taking care voor mensen, we verbeteren de dagelijkse levensomgeving van duizenden gebruikers van gebouwen.
– Taking care voor gebouwen, door gebouwonderhoud op het hoogste niveau met technische en facilitaire expertise.
– Taking care voor het milieu, door het energieverbruik zo laag mogelijk te houden gedurende de totale levenscyclus van een gebouw.

Ons streven is om langdurige partnerships aan te gaan met onze klanten. Hierdoor kan er optimaal worden geprofiteerd van onze kennis, kunde, vakmanschap en kan er samen gebouwd worden aan kwaliteitsverbetering en kostenbeheersing.
De Business units, zoals die in Dordrecht, zijn het kloppende hart van onze organisatie. Zij vormen de link met onze klanten doordat ze alle voordelen die onze organisatie biedt vertalen naar (lokale) klantspecifieke oplossingen. Met meer dan 350 medewerkers staan wij dagelijks klaar om u van dienst te zijn. Taking care voor uw Facility Management én gebouwgebonden techniek.
U kunt ons vinden aan de Laan van Europa te Dordrecht. We zijn bekend met de regio en gaan graag met u in gesprek om te bepalen of wij ook “Taking care” voor uw organisatie kunnen zijn.
VINCI Facilities Nederland is onderdeel van de VINCI Group, ’s werelds grootste private-sector concession-construction groep met ruim 190.000 medewerkers in meer dan 100 landen.