Steun Excelsior in Doetinchem tegen De Graafschap

23 oktober 2018

Excelsior Rotterdam speelt zaterdag 27 oktober (19:45 uur) op de Vijverberg tegen De Graafschap. De Supportersvereniging Pro Excelsior laat zowel een partybus als een reguliere bus rijden naar dit duel. Ook is het mogelijk om deze uitwedstrijd met eigen vervoer te bezoeken.

Gewone supportersbus
Kaarten voor de gewone supportersbus kosten 17 euro voor seizoenkaarthouders en leden van de supportersvereniging. Anderen betalen 5 euro extra. Kaarten zijn te koop via Excelsior Tickets. De bus vertrekt om 17:00 uur vanaf het parkeerterrein van het Van Donge & De Roo Stadion.

Partybus
Het is tevens mogelijk om mee te gaan met een partybus. De prijs is 30 euro inclusief ticket en de bus vertrekt om 16:45 uur. Het is mogelijk om je op te geven voor deze partybus via info@proexcelsior.nl. De partybus is ook toegankelijk voor supporters die geen lid zijn van de supportersvereniging. Er geldt eenzelfde tarief voor leden en niet-leden. De partybus is alleen toegankelijk voor personen van 18 jaar of ouder.

Eigen vervoer
Het is ook mogelijk om de wedstrijd met eigen vervoer te bezoeken, zowel met de auto als met openbaar vervoer. Een los ticket kost 15 euro en kan worden besteld via Excelsior Tickets. Let erop dat het niet is toegestaan om op de wedstrijddag een bezoek te brengen aan het centrum van Doetinchem. Bestellen kan tot vrijdag 26 oktober om 15:00 uur.

Alcohol in uitvak
Tijdens de wedstrijd wordt er in verband met een alcoholvergunning geen alcohol geschonken in het uitvak. Dat betekent dat er alleen voorafgaand aan de wedstrijd en tijdens de rust alcohol wordt geschonken.

Uitkaartregistratie
Alleen supporters die in het bezit zijn van een uitkaartregistratie kunnen mee naar uitwedstrijden. Supporters die een (seizoen)clubkaart hebben, kunnen kosteloos een uitkaartregistratie aanvragen via info@sbvexcelsior.nl. Het enige wat je dan nog moet doen, is een pasfoto mailen.

Terug naar overzicht